Dobrý deň. Mám k Vám prozbičku kúpili sme novú gaucovu súpravu a nechceme ju poškodiť tým pádom chcem na ňu niečo usit poradie mi prosím materiál čím lacnejší ale ze by sa nespral rýchlo a hlavne aby sa nepýtal zadok😅za každú odpoveď už vopred dakujem
nezakrývajte novú sedačku. však ona vydrží niečo. takto ste si kúpili niečo nové a hneď ju idete schovávať 😖
@deti95060810 Beriem sedacku ako uzitkovu vec, ktora mi ma sluzit. Tiez nechapem to zakryvanie. Akykolvek prehoz by ma oberal len o energiu. Vybrali sme farby, na ktorej nie je vidiet kazda spina. Obcas dame pretepovat.
@viestta ďakujem 😘
@deti95060810 presne😘 asi máte tiež už niečo.za.sebou.myslim aj mládi aj deti. Len ma učili si veci vážiť čo už narobím a nemusí byť poťah škaredý🤣
@deti95060810 máš pravdu, 4 deti som nemala, iba 1, áno, viac krát zašpinila sedačku, vytepovalo sa to a keď už bola rozumná, kúpila sa nová. Pre mňa je sedačka úžitková vec. A nemá to nič spoločné s tým, čo píše autorka, že vážiť si veci. Kým bola dcéra malá, zašpinila, vyčistila som, Keď už bola škôlkárka, tak nešpinila, pretože som ju učila vážiť si veci. Nie je dôvod, aby škôlkár špinil sedačku. Napríklad jesť sa je za stolom. Nie kade tade. Kreslí sa za stolom, nie kade tade. A neskôr sedačku vymeniť. Ale nešpatila by som si bývanie poťahmi. Ale niekomu to nevadí. To je v poriadku. Každá máme iný vkus a iný názor, nie je potreba mať názory jednotné.
@melanta oki beriem ale ja mam tu inú tému ako zohnať látku na gauč o viac rady som neprosila ďakujem.dámy.
Je tu téma šitie🤣😘
@vivien10100 My máme na gauči deky z Pepca. Ale môžeš si tie deky kľudne prešit ako tebe vyhovuje. Kamarátka si tak urobila, nemohla zohnať taký rozmer čo potrebovala, tak deku rozstrihla a ušila si.
@bibina32 no to je dobrý nápad plus gumičky super ďakujem 😘
Ďakujem aj pani viestta super materiál
@deti95060810 veru. 3 deti. A asi pred tyzdnom najmensi taaaaaak dogrcal gauc a vankuse ze rychlo deka do pracky a gauc ostal cisty.
Takto by to smrdelo.
Deku dam raz za mesiac oprat. Ono mozem detom vysvetlovat ze sa je v kuchyni. Ruky umyt a podobne. Vzdy sa stane nejaka nehoda.
Mám 3 deti a sedačku sme nikdy nezakrývali. Teším sa z nej. Jasne, občas su na nej chrumky, alebo flaky, lebo mam aj 8 mesacne babo, ktore sa pohybuje okolo nabytku, ale starsie 3,5 rocne su uz rozumne a vzdy sa to da rychlo vycistit. Zakryvat ju dekou je podla mna hrozne. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ja mám zo stránky noblese
Aj Bonprix má celkom fajn
https://www.bonprix.sk/prehoz-na-gauc-vysoky-hl...
@zuziiiii toto je pekne👍
@zuziiiii skúsim pozrieť ďakujem
@vivien10100 ďakujem všetkýmza rady, kúpili sme😘
@vivien10100 kupili sme novu sedacku a tak ju chceme skryt aby sa jej nic nestalo. Toto som nikdy nepochopila.
Ked das deku nestaci?