Ktorá látka je najbližšia bavlne?

15. júl 2024

Ktora z tychto latok je z temu nablizsie k bavlne?alebo v ktorej nieje tak horuco?

vanilkovazmrzka
15. júl 2024

No tak logicky asi bavlnena zmes, ale ked je to definovane ako zmes, bude tam tej bavlny minimum. Ale kto by cakal od podvodnikov z ciny nejaku kvalitu?

butterflyeffect
15. júl 2024

Najlepsiq je bavlna, ale u nich je uplne jedno co pisu-ja som objednavala tricka, na kazdom ten isty material pisanz a kazde ina kvalita, niektore perfektne, ine sa ani obliect neda ake hrube a skriabe… dokonca jedno tricko bola predna strana iny material ako zadna-na prvy pohlad nevidno ale zvnutra ano… nespoliehala by som sa na tie ich popisy zlozeni, len risknut a prinajhorsom vratit.

autor
15. júl 2024

@vanilkovazmrzka na to som sa nepytala,ci nieco od nich ocakavat tak komentuj otazku a nie zvysok....
@butterflyeffect dakujem

viestta
15. júl 2024

Podľa toho nevyberies lebo netušíš aký pomer bavlny tam je. Môže byť 99% ale aj 5 a zvyšok kadečo od polyesteru, cez viskozou az po iné zázračné syntetiky...

autor
15. júl 2024

@viestta ok tak kaslem na to,radsej zbehnem do OC 😄

viestta
15. júl 2024

Ale @vanilkovazmrzka ti nenapísala nic iné ako ja, čo si sa do nej obula?

autor
15. júl 2024

@viestta neries

vanilkovazmrzka
15. júl 2024

@viestta 🤷‍♀️ neviem, nevadi

katka533
15. júl 2024

Napr aj pletene bola bavlna s elastanom

dota6
15. júl 2024

Z toho, čo je tam popísané nie je nič v čom by si sa cítila dobre v lete 🙏 bavlna je super, ľan je perfektný. Osobne nosím v lete na turistiku a šport umelé vlákna, ale to je šport. Ale to je na chvíľku na čas nevyhnutný na tieto výkony.
Odporúčam ísť do obchodu a vyskúšať v čom sa cítiš fajn. Napr ja nemôžem merino vlnu :D ja by som v tom skapala, mňa to škriabe kompletne.

nevenka
15. júl 2024

@dota6 ja mam alergiu na koziu srst a ovcou vlnu...Takze chapem. Aj deti mali pancuchy z merina, komplet sa skriabali.
Na leto je super - tkana viskoza, muselin, lan. Aj niektora trickovina z viskozy, ale najnovsie uz ani Bonprix nema kvalitnu. Je tam nejaka primes umeliny.