Ktora z tychto latok je z temu nablizsie k bavlne?alebo v ktorej nieje tak horuco?
Najlepsiq je bavlna, ale u nich je uplne jedno co pisu-ja som objednavala tricka, na kazdom ten isty material pisanz a kazde ina kvalita, niektore perfektne, ine sa ani obliect neda ake hrube a skriabe… dokonca jedno tricko bola predna strana iny material ako zadna-na prvy pohlad nevidno ale zvnutra ano… nespoliehala by som sa na tie ich popisy zlozeni, len risknut a prinajhorsom vratit.
@vanilkovazmrzka na to som sa nepytala,ci nieco od nich ocakavat tak komentuj otazku a nie zvysok....
@butterflyeffect dakujem
Podľa toho nevyberies lebo netušíš aký pomer bavlny tam je. Môže byť 99% ale aj 5 a zvyšok kadečo od polyesteru, cez viskozou az po iné zázračné syntetiky...
@viestta ok tak kaslem na to,radsej zbehnem do OC 😄
Ale @vanilkovazmrzka ti nenapísala nic iné ako ja, čo si sa do nej obula?
@viestta neries
@viestta 🤷♀️ neviem, nevadi
Napr aj pletene bola bavlna s elastanom
Z toho, čo je tam popísané nie je nič v čom by si sa cítila dobre v lete 🙏 bavlna je super, ľan je perfektný. Osobne nosím v lete na turistiku a šport umelé vlákna, ale to je šport. Ale to je na chvíľku na čas nevyhnutný na tieto výkony.
Odporúčam ísť do obchodu a vyskúšať v čom sa cítiš fajn. Napr ja nemôžem merino vlnu :D ja by som v tom skapala, mňa to škriabe kompletne.
No tak logicky asi bavlnena zmes, ale ked je to definovane ako zmes, bude tam tej bavlny minimum. Ale kto by cakal od podvodnikov z ciny nejaku kvalitu?