Dobrý deň ,som začiatočník v šití ,chcem sa však ale opýtať ci je reálne aby som takýto kúsok predala ;) lebo nie je to úplne na cm rovnomerne
Sú to pekne látky ale ja by som si to nekúpila lebo by som furt mala potrebu naprávať tú mašľu aby bola rovno 😅
@janai1 no ta prvá je opravená druha nie 😀hodila som to sem narýchlo .
Pekné sú, ale podľa mňa takéto čelenky sú najnepraktickejší doplnok, alebo jeden z najnepraktickejších. Vpredu ti to zavadzia, poležiačky sa to zošuchuje, z uší furt lezie dole, vrch hlavy neochráni, vlasy to šišatí a niektoré majú veľmi nešťastne robené uzlíky. Korunky na mne osvedčili viac a tie aj chceli nostiť. alebo potom také šatky so šiltíkom.
Šije už stovky žien cele sashe plne a všetky majú overlock a preciznu robotu.. keď chceš šiť, tak pre seba a svoje deti v prvej rade.. kým nebudeš level expert a nebudeš šiť niečo unikátneho, nemá to moc zmysel.. mne trvalo dva roky intenzívneho šitia, kým som sa ako tak zrovnala kvalite krajčírok..
su pekne, no mala by si velky problem s konkurenciou.
To je krásne kludne by som to kúpila
Tieto fotky co si dala su krásne. To už by som kľudne kúpila
Nauc sa pri siti pouzivat zehlicku. Kazdy svik po usiti treba rozzehlit alebo zazehlit. Ked sijes latku do hrotu, z rubu treba odstrihnut trojuholnik latky aby sa v nom netvorila guca, a roh z rubovej strany vytlac ihlicou aby bol pekne vytvarovany do spica. Ak tvarujes obluky, tiez treba z rubu latku nastrihnut na viacerych miestach aby to netahalo.
Detail robi majstra.
Mojim okom, sijem nejaky ten rok, vidim chyby ci uz na celenkach, v rohoch na maslickach, ci zly priekrcnik na satach atd.....kazdopadne ak si veris a myslis ze prerazis v tomto presytenom odvetvi, treba si zadovazit rozhodne aj overlock, coverlock ked uz chces predavat, nech to vyzera k svetu a nie site cikcakom 🙏
Drzim palce, nie je to take jednoduche sa tym uzivit, ako sa zda 🙏
Zeny ma predbehli, mas este na com popracovat, nemala by vychadzat spodna latka nad sev, rohy by mali byt rohy a proste este musis potrenovat. Bez zehlicky to nepojde, aj ked dnes sa uz preda kadeco.
tak ja si myslim, ze by si mohla najst cielovu skupinu zien, ktore by toto realne kupili. ja asi nie, ale istotne sa niekto najde. 😉 nevyzera to zle, len tiez je to pre mna dost neprakticky kusok.
Este pridam: Priekrcniky zacistuj latkou vystrihnutou podla strihu, nie pruzkom. Ked pruzok tak sikmy ale na to uz treba mat co to odsite aby si to pekne vypracovala.
Este maly tip, treba davat pozor na liniu vzoru, tie prve saty, mas totalne nakrivo vzor akoby kvety rastli zhora dole, jeden rukav ma tiez inu liniu vzoru ako druhy 🙏
@barbora_t viem viem ,to boli prvé saty ušité podľa YouTube čiže toto úplne chápem ;)
Moj nazor a jedine moj nazor. Mne to pripomina veci co najdes na shein za par supov. Nekupujem odtial ale velmi mi to pripomina. Ak by som ako zakaznik, mala nieco kupovat site rucne, tak preto, ze to nenajdem absolutne vsade, ze to nevyzera lacno, ze to presne zodpoveda mojim potrebam. Akoze ak sa chces zivit, privyrabat si, tak nejde len o kvalitu sitia, ale aj o to, ci mas ponuknut nieco, co ini nemaju, cim nie je trh presyteny a casto ovela lacnejsie
Keby som mala dcérku určite by som kúpila 🤩
Nemám ešte ani overlock čiže neviem ci vôbec v tom šití pokračovať aj keď ma to teda baví len chcem vedieť aspoň názor 🙂 ďakujem ,a želám pekný deň . !!!