Dierky na bavlnenom tričku

25. sep 2024

Ahojte,kúpila som dieťaťu bavlnené certif.tricko a mal ho raz,aj sa teda predtým prádlo a dnes kukám tri dierkyale po sebe idúce a ešte jedna kúsok ďalej...Lamem si hlavu,z čoho.Napadloa,že moľa,no pozrela som šatnik a nič sa mi nezdá podozrivé,to je tam polka veci bavlna..Ako vyzerá tričko ohryzene molou satovou,.?

stellarstar
25. sep 2024

Kuk foto na Google, môže byt molou

autor
25. sep 2024

@stellarstar no nenašla som,len takú jednu veľkú dierku odfotený na vlnenom svetri...

mandzula
25. sep 2024

Moze to byt aj prestarnutym materialom.

stanulienkat
25. sep 2024

Prelezane.

autor
25. sep 2024

@mandzula uuha...nové tričko z C @a

autor
25. sep 2024

@stanulienkat čo to znamena

autor
25. sep 2024

Že to mohlo potrhať dieťa?

mandzula
25. sep 2024

@autor mohlo precestovat pol sveta. Alebo pozri, ci sa nemohlo predrat na pracke opaska, drsnom gombiku atd.

stanulienkat
25. sep 2024

Že im niekde pekne dlho stálo, kým ho predali. Nespoliehaj sa na všelijaké certifikované veci, častokrát je to len povrchna sračka. Takých certifikátov ti čínske deti našiju na tričká milióny. Ak ho máš nové,išla by som ho reklamovať.

autor
25. sep 2024
autor
25. sep 2024

Ako ešte možné,že som si to nevšimla,keď ho obliekal a bolo to z tej práčky,ale nestáva sa to

hradnapani
25. sep 2024

neprala si to s nejakym zipsom, prackou a pod. Aj tie to robia

stanulienkat
25. sep 2024

@hradnapani kvalitné tričko môže byť prane s tisícami prackami, nemá sa čo roztrhnúť.

autor
25. sep 2024

@stanulienkat neber mi nádej aspoň ohľadne gots😀(aj keď neznamená,že sú nezničiteľný,jasne)

stanulienkat
25. sep 2024

Reklamuj ho.

hradnapani
25. sep 2024

@stanulienkat toto ma pobavilo, prepac ;) ja mam inu skusenost.

mandzula
25. sep 2024

@stanulienkat par rokov dozadu sme mali v plane vyrabat urcitu textilnu vec a pan, od ktoreho sme chceli kupovat material, sa len uskrnal, ze aki su ludia naivni, ked veria kadejakym eko, bio certifikatom, ze je to len dobre predatelny marketingovy tah. Ale ze mu to nevadi, lebo veci vyrobene z presne tej istej latky, len s cerifikatom a stitkom navyse, vie predat 2x drahsie.

egonsk
25. sep 2024

dostal som 2 balenia rovnakych znackovych ponoziek a ponozky z jedneho balenia po prvom oprati maju tiez dierky akoby od mole a aj hmatovo su uz ine ako tie druhe. Rovnako na slipoch ciernych sa po prvom oprati objavila presita biela guma a zozmolkovali, pricom druhe z toho isteho balenia su ok. Fejky sa sem stale vo velkom dovazaju na kila a niekde v garazi prebaluju...

autor
25. sep 2024

Ejha..
@egonsk no tak bolo to tričko v zľave...už nemám lístok reklamovať,tak aspoň že tá cena bola ok.No...viac by ma mrzelo tie móle.😛

autor
25. sep 2024

@egonsk ale teda nejak to nechápem...pritom to vyzerá byť príjemný kvalitný materiál,ach jaj

egonsk
25. sep 2024

nuz to sa stava ... tieto sa tiez ukazali az po oprati ... a to bolo prane na 40'c a 45" programe.

rozculena
25. sep 2024

moľa nezožerie bavlnené tričko
Moľa šatníková (Tineolla bisseniella) je drobný motýľ z čeľade víjačkovité. V domácnostiach napáda všetky materiály obsahujúci keratín - vlna, vlasy, koža alebo perie.

katkaseiner
26. sep 2024

Ja vzdy davam pozor ci neperiem nieco so zipsom, ten mi casto roztrhne.