Ahojte,kúpila som dieťaťu bavlnené certif.tricko a mal ho raz,aj sa teda predtým prádlo a dnes kukám tri dierkyale po sebe idúce a ešte jedna kúsok ďalej...Lamem si hlavu,z čoho.Napadloa,že moľa,no pozrela som šatnik a nič sa mi nezdá podozrivé,to je tam polka veci bavlna..Ako vyzerá tričko ohryzene molou satovou,.?
@stellarstar no nenašla som,len takú jednu veľkú dierku odfotený na vlnenom svetri...
Moze to byt aj prestarnutym materialom.
Prelezane.
@mandzula uuha...nové tričko z C @a
@stanulienkat čo to znamena
Že to mohlo potrhať dieťa?
Že im niekde pekne dlho stálo, kým ho predali. Nespoliehaj sa na všelijaké certifikované veci, častokrát je to len povrchna sračka. Takých certifikátov ti čínske deti našiju na tričká milióny. Ak ho máš nové,išla by som ho reklamovať.
@stanulienkat gots?
Ako ešte možné,že som si to nevšimla,keď ho obliekal a bolo to z tej práčky,ale nestáva sa to
neprala si to s nejakym zipsom, prackou a pod. Aj tie to robia
@hradnapani kvalitné tričko môže byť prane s tisícami prackami, nemá sa čo roztrhnúť.
@stanulienkat neber mi nádej aspoň ohľadne gots😀(aj keď neznamená,že sú nezničiteľný,jasne)
Reklamuj ho.
@stanulienkat toto ma pobavilo, prepac ;) ja mam inu skusenost.
@stanulienkat par rokov dozadu sme mali v plane vyrabat urcitu textilnu vec a pan, od ktoreho sme chceli kupovat material, sa len uskrnal, ze aki su ludia naivni, ked veria kadejakym eko, bio certifikatom, ze je to len dobre predatelny marketingovy tah. Ale ze mu to nevadi, lebo veci vyrobene z presne tej istej latky, len s cerifikatom a stitkom navyse, vie predat 2x drahsie.
dostal som 2 balenia rovnakych znackovych ponoziek a ponozky z jedneho balenia po prvom oprati maju tiez dierky akoby od mole a aj hmatovo su uz ine ako tie druhe. Rovnako na slipoch ciernych sa po prvom oprati objavila presita biela guma a zozmolkovali, pricom druhe z toho isteho balenia su ok. Fejky sa sem stale vo velkom dovazaju na kila a niekde v garazi prebaluju...
Ejha..
@egonsk no tak bolo to tričko v zľave...už nemám lístok reklamovať,tak aspoň že tá cena bola ok.No...viac by ma mrzelo tie móle.😛
@egonsk ale teda nejak to nechápem...pritom to vyzerá byť príjemný kvalitný materiál,ach jaj
nuz to sa stava ... tieto sa tiez ukazali az po oprati ... a to bolo prane na 40'c a 45" programe.
moľa nezožerie bavlnené tričko
Moľa šatníková (Tineolla bisseniella) je drobný motýľ z čeľade víjačkovité. V domácnostiach napáda všetky materiály obsahujúci keratín - vlna, vlasy, koža alebo perie.
Ja vzdy davam pozor ci neperiem nieco so zipsom, ten mi casto roztrhne.
Kuk foto na Google, môže byt molou