Ahojte, mam jedny saty, ktore som nosila velmi rada, sedeli mi ako uliate. Zrejme som ich raz zle vyprala a scvrkli sa tak, ze mi su obtiahnutejsie za co som rada, ale su aj o dost kratsie a fakt ich takto nemozem nosit kedze sa trosku pohnem a je mi vidno vsetko. Skusala som ich uz zehlit, nepomohlo. Najlepsie by bolo ak by som ich dala predlzit ale nemam ani taku latku. Nemate prosim nejake rady, co by sa s tym dalo urobit?
Nejaky kontrastny volan? Asi by si mala dat foto siat.
Alebo sa dajú v páse rozstrihnut a tam vložiť pás vhodnej látky. Daj foto šiat.
Nasit zo spodu kus látky. Skúsená krajčírka pomoze
Nos ich ako dlhšie tričko s leginami.
Buď odpárať sukňu od vršku a našiť čierny pás látky cca 10cm(ako opasok vizuálne),alebo na sukňu našiť čierny pás volánu a kolo pása podobný pás látky, zviazať do mašle zo zadu. Aspoň ja by som to tak...
@oblaacik
Skrátiť rukávy a z tejto látky dorobiť volán
Kúpiť cez v***d o pár čísel väčšie také isté a prešiť spodok, prípadne z toho dorobiť volán.
@oblaacik toto sa stalo aj mne a našila mi kamoška zospodu čipku (asi 10cm) a pomohlo a vyzeralo to perfektne. K tým tvojim by sa čipka asi nehodila ale iná látka by bola super
@oblaacik pod prsiami vsit sirsi pas. Ja osobne by som nepresivala, ale nosila ako tuniku s leginami
Nedala si fotku, aký materiál. Na niektoré sa dá nasiť niečo ako krajka, ale musí sa to hodiť. Neviem, či toto ešte napravis.