Dajú sa nejakým spôsobom predĺžiť šaty?

oblaacik
1. okt 2024

Ahojte, mam jedny saty, ktore som nosila velmi rada, sedeli mi ako uliate. Zrejme som ich raz zle vyprala a scvrkli sa tak, ze mi su obtiahnutejsie za co som rada, ale su aj o dost kratsie a fakt ich takto nemozem nosit kedze sa trosku pohnem a je mi vidno vsetko. Skusala som ich uz zehlit, nepomohlo. Najlepsie by bolo ak by som ich dala predlzit ale nemam ani taku latku. Nemate prosim nejake rady, co by sa s tym dalo urobit?

lukbe
1. okt 2024

Nedala si fotku, aký materiál. Na niektoré sa dá nasiť niečo ako krajka, ale musí sa to hodiť. Neviem, či toto ešte napravis.

stanulienkat
1. okt 2024

Nejaky kontrastny volan? Asi by si mala dat foto siat.

aurelia2000
1. okt 2024

Alebo sa dajú v páse rozstrihnut a tam vložiť pás vhodnej látky. Daj foto šiat.

oblaacik
autor
1. okt 2024
lasona
1. okt 2024

Nasit zo spodu kus látky. Skúsená krajčírka pomoze

januska12323
1. okt 2024

Nos ich ako dlhšie tričko s leginami.

zuzanita1609
1. okt 2024

Buď odpárať sukňu od vršku a našiť čierny pás látky cca 10cm(ako opasok vizuálne),alebo na sukňu našiť čierny pás volánu a kolo pása podobný pás látky, zviazať do mašle zo zadu. Aspoň ja by som to tak...

ketrin1984
2. okt 2024

@oblaacik
Skrátiť rukávy a z tejto látky dorobiť volán

ziarifka
3. okt 2024

Kúpiť cez v***d o pár čísel väčšie také isté a prešiť spodok, prípadne z toho dorobiť volán.

petracandle
3. okt 2024

@oblaacik toto sa stalo aj mne a našila mi kamoška zospodu čipku (asi 10cm) a pomohlo a vyzeralo to perfektne. K tým tvojim by sa čipka asi nehodila ale iná látka by bola super

senta_sofia
5. okt 2024

@oblaacik pod prsiami vsit sirsi pas. Ja osobne by som nepresivala, ale nosila ako tuniku s leginami