Čo by ste odporúčali začiatočníkovi v háčkovaní?

5. okt 2024

Pekný deň maminky, čo by ste odporúčali začiatočníkovi v háčkovaní? Myslím nejaký šál, svetrík (skôr oblečenie). Čo je podľa vás najjednoduchšie? Zatiaľ som skúšala iba košíky. Ďakujem.

really8
5. okt 2024

Je to individualne. Ja ked som zacinala bavili ma rozne vzory a tak ficali ciapky, celenky, decky. Sesternicu viac bavia hracky lebo je to vacsinou stale ten isty vzor a bavi ju citat navody.

biba_18
5. okt 2024

šály sú ľahké, aj obyčajné čiapky, tunely na krk, aj návleky na ruky… pre úplne malé deti aj svetríky ( v podstate len málo vykrojené obdlžničky)… pre seba som veľa veľkých štiek a ponč uháčkovala…

thereisabear
5. okt 2024

Robila som nejaké hračky a potom šatky z dubového klbka, napr. vzor "mech" je dosť jednoduchý, je to dookola to isté.

ronie338
6. okt 2024

Za mňa je mech náročný na háčkovanie aj keď sa opakuje, sú aj jednoduchšie a ja som začala čiapky l, tunela a sály, potom chobotnica a ovečka a kade co, aj šatky robím, na fb ma skupinu croched by lucia alebo ako ona robí šatky a ma skvelé návody, pripadne aj na YouTube je kvantum toho. Mojanprva satka bola so srdiečkami, tam bol len dlhý stĺpik a retiazkove očko a sa vytvárali srdiečka také väčšie