Moja neter bude mať o týždeň narodky a nevedela som čo jej dať. Sestra na všetko povie, ze toho má už dosť,... a že ak jej chcem silou mocou niečo dať postačí kvetina.
Ja som sa malej ale spýtala, že čo by chcela a ona, že nejaké šaty pre jej lamu (obľúbená hračka).
Tak mi napadlo, že by to nebolo zlé skúsiť.
Niesom ale najlepšia v šití a tak mi napadlo sa spýtať.. nemáte niekto nejaké tipi? Pravdepodobne použijem ako material staré deravé tričko.
@ehja129 ta ponozka je dobry napad .. alebo obycajnu nejaku sukienku na zapinanie na suchy zip napriklad .. nejako ozdobit gombikom alebo čipkou ..
@lucka12399 vďaka za radu
@ehja129 skús najväčšie číslo ponožky 46 😅😉
Šál by nestačil? 🙂 Alebo nejaká mašľa na krk, obojok trblietavý... Tak by sa dal urobiť ľahko aj nejaký plášť ( na štýl Superman), na nejakú stužku nasijes látku a urobíš zapínanie okolo krku. Lebo toto je taká nešťastná "postavička" lama 🙂
Alebo ponozky take tie chlpatee velke .. viem ze ked som mala psa este steniatko ked bol tak som mu robila oblecko z tej hrubej ponozky a miloval ju😀 myslim si ze ta sa natiahne ..
@aleshka_supermama frote ponozky sy flexi...pripadne taja panska najvacsia...
@ehja129 môžeš použiť aj ponožku - nepára sa ... našiješ pár gombíkov, flitrov, krajku , stužku....v galantérii nájdeš veľa dekoračných vecí.