Ako ste sa naučili háčkovať?

29. mar 2022

Maminky, ktoré viete háčkovať. Naučili ste sa to samé podľa nejakého video návodu alebo bolo potrebné vidieť to na vlastné oči 🙂 ďakujem

zuzana9393
29. mar 2022

V pohode podla videonavodu. Len treba najst taky kde to vysvetlia poriadne. Kedze nevies nazvy roznych stlpcov

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gabika8855
29. mar 2022

Ja som pozerala video navod aj som isla k svojej prastarkej ta sa na mne dobre zasmiala lebo darmo som to videla od nej darmo video aj tak mi to padalo z prsta a pritom strikovat som vedela uz ako dieta ale toto mi nejako neide ....tak som to cele odlozila ze mozno raz sa to naucim 🤣

titla
29. mar 2022

Naucila som sa pomocou youtube. Ako uplnemu novacikovy mi pomohli najviac navody od Domicrochet.

autor
31. mar 2022

Ste zlaté, ďakujem 🙂 skúsim teda podľa YouTube..domicrochet vyzerá dosť dobre, len či to zvládnem 😅🙈

autor
31. mar 2022

@gabika8855 schuti som sa zasmiala😅možno dopadnem rovnako😅

gabika8855
1. apr 2022

Teraz sa na tom smejem uz aj ja ale vtedy som mala strasne nervy na to no a ked uz aj prastarka ma to nedokazala naucit a vysmiala ma to bol koniec nervy som mala na to

autor
2. apr 2022

@gabika8855 tak každý má talent na niečo iné 😅☺️☺️

prasiatko30
2. apr 2022

Naucila ma moja stara mama - ale teraz za pomoci youtube a tutorial tiez zvladnes

ivettstar
26. aug 2022

Ak je tu niekto z okolia L.Mikuláša a naučil by ma hačkovat rada zato aj zaplatím, ja sa vo videách uz v 3min strácam a neviem čia som 😀