Maminky, ktoré viete háčkovať. Naučili ste sa to samé podľa nejakého video návodu alebo bolo potrebné vidieť to na vlastné oči 🙂 ďakujem
Ja som pozerala video navod aj som isla k svojej prastarkej ta sa na mne dobre zasmiala lebo darmo som to videla od nej darmo video aj tak mi to padalo z prsta a pritom strikovat som vedela uz ako dieta ale toto mi nejako neide ....tak som to cele odlozila ze mozno raz sa to naucim 🤣
Naucila som sa pomocou youtube. Ako uplnemu novacikovy mi pomohli najviac navody od Domicrochet.
Ste zlaté, ďakujem 🙂 skúsim teda podľa YouTube..domicrochet vyzerá dosť dobre, len či to zvládnem 😅🙈
@gabika8855 schuti som sa zasmiala😅možno dopadnem rovnako😅
Teraz sa na tom smejem uz aj ja ale vtedy som mala strasne nervy na to no a ked uz aj prastarka ma to nedokazala naucit a vysmiala ma to bol koniec nervy som mala na to
@gabika8855 tak každý má talent na niečo iné 😅☺️☺️
Naucila ma moja stara mama - ale teraz za pomoci youtube a tutorial tiez zvladnes
Ak je tu niekto z okolia L.Mikuláša a naučil by ma hačkovat rada zato aj zaplatím, ja sa vo videách uz v 3min strácam a neviem čia som 😀
V pohode podla videonavodu. Len treba najst taky kde to vysvetlia poriadne. Kedze nevies nazvy roznych stlpcov