Ako podšiť presvitajúce plavky?

simovarad
4. júl 2020

Prosim vas sko by som opravila spodny diel plaviek... trošku presvitaju... dcerka je nešťastná... Ak najdeme vhodný spodok dokupim len sa to tazko dopasuje... a hladam cierne na internete a take 158 som nenasla.
Ďakujem za rady.

gubiko
4. júl 2020

@simovarad dajte fotku.. no všitie čohokoľvek bude zrejme vidieť.. no skúsená krajčírka to možno bude vedieť urobiť.

0silvia0
4. júl 2020

@simovarad skus najst xs damske cierne, to mas ako detsku 158

simovarad
autor
4. júl 2020

@0silvia0 však sme hľadali aj.na internete... len to ťažko keď nevyskuša, som myslela žeby to dako išlo vsit nejaku látku len neviem akú...🙈🙈🙈

0silvia0
4. júl 2020

@simovarad ja by som nevsivala, hladala by som ine nohavicky. Potrebujes cierny spodok,, ak som to spravne pochopila? Ja neviem, nohavicky skusat podla mna nemusi, to sadne...

simovarad
autor
4. júl 2020

@0silvia0 iba tak to zachranime, vrch je dobrý ake taká neonova oranžovo ružová farba...nenapadlo ma ze to môže presvitat...

andrii
4. júl 2020

čierny spodok skús pozrieť v Gate veľ.xs. Ja som dcéram kupovala. Boli na šnúrky,tak sa dali prispôsobiť. Myslím,že tom ich videla aj tohto roku

0silvia0
4. júl 2020

@simovarad podla mna cierny spodok velkosti 34 /xs najdes urcite.

macekovam
4. júl 2020

@simovarad bude presvitat asi aj vrch... Podsi to pokojne tričkovinou.. No a?? Prišli to len zľahka.. Pre istotu aj košíky...

simovarad
autor
7. júl 2020

@macekovam vrch je prave v pohode, tam su vsite take mini kosicky... len spodok presvita... a dievka.ma 12 cize to je tragédia...

macekovam
7. júl 2020

@simovarad úplne to chápem...

lubik87
8. júl 2020

@simovarad ja hackujem plavky a napríklad spodok vsivam bezšvové nohavičky máš v rôznych farbách a velkost si vieš prispôsobiť

simovarad
autor
9. júl 2020

@lubik87 ďakujem kúpila som plavkovinu a vystrihla vsila, vyzerá to super...