Zomrela mi obvodná lekárka - Galanta

danney1
25. jan 2021

Prosím Vás keď moja obvodná lekárka MUDr. ŠIMALJAKOVA umrela neviete ako sa ďalej postupuje? Neberú mi telefón, či si mám hľadať inú doktorku alebo odovzdávajú kartotéky niekomu inému. Ďakujem pekne za info. Neviem sa tam dovolať.

anjelicek26
25. jan 2021

@danney1 myslim, ze peknych par dni potrva, kym to ambulancia vyriesi. U nas ju zavreli, zomrel mi obvodny pred mesiacom na covid. Nahradu nemaju (a ci zozenu) uvidime. Neviem si predstavit trepat sa zakazdym do mesta ked budem chora, ale asi to inak nepojde.

cookie29
25. jan 2021

skus chvilu pockat. Ja viem, ze u nas, z incyh dovodov, prerozdelili pacientov. Ae ak surne potrebujes, skus hladat, inac by som pockala.

pribinak
25. jan 2021

@anjelicek26 bude to riešiť Váš VÚC, ak nutne potrebuješ lekára tak tam zavolaj a oni povedia kto tá vyšetrí

pribinak
25. jan 2021

@anjelicek26 pardon, to som nechcela poslať tebe, ale autorke témy 🤦🏻‍♀️

pribinak
25. jan 2021

@danney1 bude to riešiť Váš VÚC, ak nutne potrebuješ lekára tak tam zavolaj a oni povedia kto tá vyšetrí

behulka
25. jan 2021

@pribinak ahoj, vieš mi prosím povedať na koho na vucke sa obrátiť ? Oni pridelia lekára ? Potrebujem pre dieťa nového lekára (odborný), už sú to dva mesiace, čo náš zomrel. Obvolala som všetkých v okrese, ale nik nás nie je ochotný zobrať.

pribinak
25. jan 2021

@behulka odbor zdravotníctva.

danney1
autor
25. jan 2021

@behulka pokiaľ dobre viem odísť môžeš aj tak že si vypýtaš kartotéku i keď už lekár umrel, sestra by tam mala byť. ak si z Ga okresu odporúčam ti MUDr Kerteszovu, dva mesiace je podľa mňa dosť dlhá doba aby VÚC zadelil, dva mesiace malé dieťa predsa nemôžu nechať bez lekárky, skús MUDr Kerteszovu ako dieťa som k nej chodila, milá, ľudská a odborná.

simca06022011
25. jan 2021

Teraz je taka situacia, ze u lekarov sa veci velmi dlho riesia...cize netreba sa cudovat..

@danney1 ked sa nevies dovolat, treba tam skocit osobne ci tam vobec niekto bude alebo nejaky oznam a tak. Inak karty bude riesit VUC, alebo si najdi ineho lekara, podpis mu zmluvu,v yziadate si dokumentaciu pisomne z tej ambulancie.

natalia1619
25. jan 2021

@danney1 u nas kazdy lekar ma svojho zastupujuceho, ci je to obvodak alebo napr. gyn. (o tychto viem inym zatial som nemusela). Sestricka nevie povedat kto ho zastupuje?

deti95060810
25. jan 2021

stalo sa nám niečo podobné pred pár rokmi. Deťom zomrel pediater. čakali sme pol roka kým nás pridelili ako celý obvod k inému lekárovi... Nový pediater je super, aj sestrička, akurát jedna nevýhoda je dochádzanie 15 km za pediatrom... celou vecou sa zaoberal VUC a primátor...
v tom čase ak bolo potrebné vyšetriť dieťa - zobral na vyšetrenie hoc ktorý lekár v okrese a poobede pohotovosť...

ivett311
25. jan 2021

Ahoj, to vážne zomrela? 😢Včera som o nej čítala článok že už má 80 rokov a ešte stále pracuje a ako ju baví..

danney1
autor
25. jan 2021

@ivett311 áno umrela, aj mňe prišlo veľmi ľúto. Pán primátor dával na svoj Facebook že 86 rokov mala. To a teraz info pre tých čo sme boli jej pacientmi, ordináciu preberá doktorka Csefalvay tá ktorá ju zastupovala od marca. Nedávno sa mi podarilo dovolať, že ambulanciu aj s pacientmi preberá ona.

acsa
26. jan 2021

@danney1 ak ti nebude vyhovovať dr. ku ktorej ťa pridelili, takv GA odporúčam dr. Klimek Katalin.

danney1
autor
28. jan 2021

@acsa ďakujem za info, áno počula som o nej že je dobrá, robila na záchrannej službe, zatiaľ ostanem u Csefalvay uvidíme aj ona bola milá a príjemná ja s ňou nemám žiadny problém našťastie, škoda že pani doktorka Csasarova neberie ona je tiež vraj veľmi dobrá, veľká časť mojej rodiny k nej chodí a všetci sú s ňou spokojný. Každopádne ďakujem za info vedela som že robila na záchrankách ale nevedela som že má aj ambulanciu, vďaka.

nikitta77
4. mar 2021

@acsa mozem na pani dr. kontakt? Lebo na pevnu linku sa im neviem dovolat :(

acsa
4. mar 2021

@nikitta77 +421 31/783 35 24 mám iba toto číslo, vždy som volala iba na toto číslo.

mamina36
20. apr 2021

@danney1 - číslo na ambulanciu MUDr. Cséfalvay 031/ 7833659 , pani doktorka robila s MUDr. Šimaljakovou od februára 2020 má 10. ročnú prax ako lekárka na záchranke a 4.roky robila na internom oddelení v Ga , ja som veľmi spokojná

alexk12
20. apr 2021

@behulka VÚCka ta nebude riešiť je slobodná voľba lekára si môžeš vybrať sama hocikde aj v inom okrese je len na ňom ci ta prijme ako no eho pacienta alebo nie

prihlassa
20. apr 2021

@danney1 aj mne zomrel obvodak a pridelili nám nového ,počkala by som kto preberie ambulanciu ,odísť môžeš kedykoľvek

natus56
22. nov 2021

Dobrý večer prosím neviete na MUDr Csefalvay email ďakujem

natus56
22. nov 2021

@danney1 dobrý večer prosím nemáte na MUDr Csefalvay email ďakujem

mamina36
22. nov 2021

dobrý večer , nech sa páči hathorsimaljakova@gmail.com

natus56
23. nov 2021

@mamina36 Veľmi pekne Vám ďakujem