Ahojte viete o niekom alebo tu je niekto kto robí dobre vianočné Oblatky a trubičky?
Ďakujem 😊
ahoj, neporadím ti, kedysi som robila ale už skrz prácu na to nemám čas...ale si otvorila zaujímavú debatu lebo by ma zaujímalo aj z názorov žien čo ti tu budú písať, že koľko sú ochotné tento rok dať za trubičky/100ks....pretože mi na fb vybehla ponuka na trubičky kamoškina kamoška zdielala ale vela ľudí ju zvozilo lebo vraj za 100 ks - 16 eur....vraj vyššie náklady...no neviem...váš názor....ja ked som robievala - 4 roky dozadu cca tak som predávala za 7 eur/100 ks...
@domca1408 no len teraz ta tie suroviny vyjdu na 7e,este elektrina a hlavne ten cas. Sak 100oblatok neurobis za minutu. Ja by som tych 16e dala
@petulda333 7 eur suroviny? ide tam pol kila múky, pol kila cukru, jedno mlieko, liter vody, vanilkový cukor jeden, 100 g masla a dve žltka..na SR je draho ale toto 7 eur nestojí nijako...plus z toho čo som napísala sa spraví 200ks trubalok...
@petulda333 zabijak času to je .... ja ked som piekla tak ked som bola nezamestnaná takže som to mala ako keby pracovnú dobu...😀 preto teraz nepečiem nedá sa to stíhať popri robote...
@domca1408 tak neviem presne recept, brala som to tak,ze maslo,mlieko atd. Vyjde to dost. A aj keby to vyslo na 4e napr tak este elektrina a hlavne praca. Ja by som tk nerobila ani nahodou
Ahojte, ma niekto overene ako dlho vydržia sladke oplatky?
Kedy začať piecť?
Ďakujem 😉
@tatiana493 jaaaaa budem robit vanikove a skoricove a male slane syrové, uz je najvyssi cas 🙂