Mamičky neviete nahodou koľko stojí umelé prerušenie tehotenstva v Galanta v Bari Group?kvôli zdravotným problémom musím ísť, poslali ma do nemocnice ale myslím si že na klinike to bude lepšie.
ako kde od 400-500€ je to rôzne , treba si pozriet cenník
ak to je zdravotné , tak treba presne lekarsku spravu a s tým ideš to by si nemala platit
dufam že toto nie je založená diskusia na to aby sa zistovalo reagovanie a vnimanie slovičok , lebo v poslednej dobe je toho tu ako maku žial ale chápem potrebuju info, nalady vnimanie atd
@sofi2211 hlavne co najdalej od galantskej nemocnice!!!🙏🙏🙏 Je to tam cisty hnoj,cele gynekologicko-porodnicke oddelenie na cele s primarom. Bola som tam na potrate v 22tt minuly rok a keby tam nie je moj manzel,dnes tu nie som ani ja. Nechali ma samu na izbe v strasnych bolestiach,ziadne sono,vysetrenia nic. Doktorka horko tazko prisla skontrolovat ako sa otvaram a povedala,ze mam sama na izbe proste tlacit,nech mi praskne voda a najidealnejsie nech si to tam aj porodim a potom ju zavolam. Ked som uz mala nevydrzatelne bolesti,sanitarke trvalo skoro hodinu,kym po mna prisla a zobrala ma na salu. Samozrejme behala s kavickou v ruke a smrdela od cigariet. Tolko ku galantskej nemocnici. Nikdy viac!!!
Môžem sa spýtať keď som tehotná a chcem ísť na umelé prerušenie zoberie ma gynekolog v Galante v nemocnici
Lebo ja gynekológa nemám neviete či má zoberú???
@sofi2211 však ak kvôli zdravotným dôvodom musíš ísť tak to budeš mať zadarmo, aspoň myslím napr. keď ma žena vredy na žalúdku tak jej výstavy lekár papier a tým pádom má potrat zadarmo.