Svadobný a spoločenský salón EvaMária Sereď

simca115
30. aug 2022

Dobrý deň dámy, píšem sem ohľadom svadobného salónu v Seredi. V tomto salóne šiju na mieru svadobné šaty, len v telefóne mi povedali ze cena sa pohybuje od 500 do 1300 eur. Chcela som sa spýtať či niektorá z vás má od nich svadobné šaty a podelila sa o názor, cenu poprípade aj fotografiu. Pomohlo by mi to v rozhodovaní. Ďakujem za ochotu🙂

pukina
30. aug 2022

@simca115 ono to nie je uplne sitie na mieru z latky, iba maju krajcirku, ktora na mieru upravuje uz zakupene saty, ktore si dovazaju. Inak su tie saty velmi pekne, bola som si tam skusat, ked mali predajnu este v Hlohovci, len neviem, ja by som asi za taku cenu saty nekupovala, hlavne na mieru upravene saty uz potom tazko predas, ak si ich vyslovene nechces niekde uchovat na pamiatku.

mme1
19. sep 2024

Na takto... v HC boli v roku 2013 až 2016 cca... odvtedy to je úplne iné... od roku 2019 majú nevesty až 3 možnosti...
1. buď si vyberiete šaty zo skladu (majú vyše 250 svadobných šiat na sklade) a tie sa upravia na Vašu postavu,
2. svadobné šaty na základe tých čo majú na sklade si necháte ušiť presne podľa mier... výhoda je že môžete kombinovať modely a tak šaty si navrhnúť vlastné jedinečné svadobné šaty, čo je pecka
3. dokonca si môžete nechať ušiť svadobné šaty v tabuľkovej veľkosti z ponuky na objednávku a následne si ich vyskúšať