Dobrý deň dámy, píšem sem ohľadom svadobného salónu v Seredi. V tomto salóne šiju na mieru svadobné šaty, len v telefóne mi povedali ze cena sa pohybuje od 500 do 1300 eur. Chcela som sa spýtať či niektorá z vás má od nich svadobné šaty a podelila sa o názor, cenu poprípade aj fotografiu. Pomohlo by mi to v rozhodovaní. Ďakujem za ochotu🙂
Na takto... v HC boli v roku 2013 až 2016 cca... odvtedy to je úplne iné... od roku 2019 majú nevesty až 3 možnosti...
1. buď si vyberiete šaty zo skladu (majú vyše 250 svadobných šiat na sklade) a tie sa upravia na Vašu postavu,
2. svadobné šaty na základe tých čo majú na sklade si necháte ušiť presne podľa mier... výhoda je že môžete kombinovať modely a tak šaty si navrhnúť vlastné jedinečné svadobné šaty, čo je pecka
3. dokonca si môžete nechať ušiť svadobné šaty v tabuľkovej veľkosti z ponuky na objednávku a následne si ich vyskúšať
@simca115 ono to nie je uplne sitie na mieru z latky, iba maju krajcirku, ktora na mieru upravuje uz zakupene saty, ktore si dovazaju. Inak su tie saty velmi pekne, bola som si tam skusat, ked mali predajnu este v Hlohovci, len neviem, ja by som asi za taku cenu saty nekupovala, hlavne na mieru upravene saty uz potom tazko predas, ak si ich vyslovene nechces niekde uchovat na pamiatku.