Skúsenosti s dr. Havrankom z Galanty?

hrybik
1. máj 2020

Pozbate dr Havranka z Galanty aké nate skúsenosti?a aké má poplatky?dakujem

veronika342
1. máj 2020

@hrybik ja som k nemu prestúpila na odporúčanie gynekológa z BA, lebo som potrebovala niekoho dobrého v okolí GA. Zatiaľ som nadmieru spokojná. Mám menšie zdravotné problémy a hneď sa zaujímal a taktiež keď som otehotnela, tak sa veľmi stará, vždy mi všetko vysvetlí. Ja som spokojná. Uvidím ako to bude časom, ale zatiaľ si veľmi chválim ☺️ aj sestričku má super. Poplatky sú, že zatiaľ som za každé vyšetrenie platila 15€ a keď som dostala foto sona, tak 20€. Uvidím koľko budem platiť za väčšie vyšetrenia, ale daná starostlivosť mi za to stojí ☺️

hrybik
autor
1. máj 2020

@veronika342 ďakujem a ja rozmýšľam že pojdem k nemu lebo mám dr v ga ale mám potrebu sa čo najskôr vyliečiť aby som mohla mať bábätko keďže mám neprav menzes a štitnu žlazu a on kde sídli nahodou cislo na sestricku?

veronika342
1. máj 2020

@hrybik http://www.afw.sk tam je všetko čo potrebuješ. Ale treba volať v čase ordinačných hodín. Aj tie sú na stránke. Myslím si, že ti pomôže. Mne tiež chcel robiť vyšetrenia, ale napokon to prišlo samé ☺️

hrybik
autor
1. máj 2020

@veronika342 ďakujem veľmi pekne

anitta116
2. máj 2020

@hrybik ahoj. ja k nemu chodim uz velmi dlho a len chvalit ho mozem. ako lekar ako clovek je uplne skvely. vysvetli ti vsetko aby si porozumela. pomoze poradi. mala som vazne problemy a vdaka nemu som sa dala do poriadku a bez problemov otehotnela. ceny ma primerane podla mna 15€ za vysetrenie je v norme.

hrybik
autor
2. máj 2020

@anitta116 nechcem byt drza ani nekorektna ale ako ti presne pomohol aby si mohla otehotniet,dakujem si zlata

anitta116
3. máj 2020

@hrybik mala som vazne zenske problemy, nasadil mi lieky, kremiky, robil citologiu, samozrejme chodila som na kontroly ako kazal a vsetko sa napravilo

hrybik
autor
3. máj 2020

@anitta116 vďaka Bohu,ďakujem za odpovede aj my sa veľmi snažíme uz rok a nič mám štitnu žlazu,a neprav menzes

anitta116
3. máj 2020

@hrybik nemas za co. velmi drzim palce aby sa to cim skor upravilo. on ti urcite pomoze poradi.

rokina13
5. máj 2020

Aj ja ho odporúčam, lepši v okoli GA určite nie je. Chodím k nemu cca od roku 2010 a ešte ma nesklamal a to tiež bola moja cesta za dietatom zložita ale vďaka nemu nie zbytočne dlhá, lebo vyšetrenia neodkladal. Držím palce.

evinka3007
5. máj 2020

Je to individualne, poznam baby ktore od Havranka presli k Janickovi. Ja chodim tiez k Dr.Janickovi a nemenila by som ho za nic 🙂

ewka943
16. jún 2020

Ahojte žienky ktoré máte skúsenosť s dr. Havranekom. Hľadám si nového lekára a u neho som natrafila na vela pozitívnych hodnotení. neviete ako to je časovo? chodí tam veľa žien? mam sa ešte len ísť zaregistrovať a neviem či ísť skoro ráno alebo radšej neskor. sestrička hovorila že objednať sa nemusím. za odpovede ďakujem 🙂

rsimoneees
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viera77
17. jún 2020

Len vdaka nemu sa u mna zistila uz pokrocila osteoporoza. Mala som 26 rokov, ked mi zrazu uplne prestal menzes. Dovtedy gynekologovia poznali len kazdomesacné a neuspesne vyvolavacky a HAK, ktora mi vlastne stav osteoporozy len zhorsovala. A ked nepomahalo, tak cele to pripisovali "akoze" schudnutiu, co som vtedy ale neschudla, len som bola stihla, ale zase nie vychudnuta a podvyzivena. Potom som pracovala a žila v Galante a teda prestupila v nemu ako beznadejny pripad. Okamzite ma vtedy poslal na denzitometricke vysetrenie do BA. Osteoporoza sa liecbou potom upravila "len" na miernu osteopeniu, menzes sa obnovil a 2 deti s bezproblemovymi tehotenstvami ako bonus k tomu🙂

ewka943
17. jún 2020

@rsimoneees ďakujem pekne za skúsenosť, počula som na neho fakt veľa pozitívneho. Jasne vždy sa nájde aj ta opačná stránka. Ale to pozotvne prevláda. Tak verím ze budem ja ja spokojná a pomôže aj mne. Ďakujem 😊 a želám len veľa veľa zdravíčka 😊

ewka943
17. jún 2020

@viera77 Dakujem za skúsenosť. Tak to je super že sú v dnešnej dobe aj takí lekári ktorí pomôžu. Ďakujem a želám veľa zdravíčka 😊

rsimoneees
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ewka943
18. jún 2020

@rsimoneees
@viera77
Ešte by som sa chcela spýtať. Kde presne sídli Dr. Lebo podľa tej mapy a ulice mi to nejak nesedí. Neviem kde ho presne hľadať. Ďakujem 😊

rsimoneees
18. jún 2020

@ewka943 v obchodom dome - Galaxia 🙂 na 1 poschodí

ewka943
18. jún 2020

@rsimoneees ďakujem 😊

alenkay7
3. aug 2020

@rokina13 je aj porodnik?

rokina13
3. aug 2020

@alenkay7 áno je a počula som dobré recenzie na jeho porody. Ja som mala sekciu takže toto neviem posúdiť.