Ahojte. Rodil tu niekto z mamičiek minimálne rok dozadu v pôrodnici Galanta? Potrebujem pre kamošku recenzie, aby vedela aké sú tam sestričky,lekárky a tak.
@maminuska33 ja som tam rodila sice davnejsie ( v juni 2015 a v septembri 2019),ale za mna vsetko super. Prvy porod komplikovany prirodzeny a velmi mi pomahali a druhy cisarsky a tiez vsetko ok. Len jedna mlada sestricka na oddeleni bola taka divna,ale ostatne super,pomohli,poradili. A poznam tam uz vsetkych lekarov a ani tam neviem nikoho neodporucit. Sto ludi,sto chuti,ale vela robi aj to ako sa chova mamicka,samozrejme taku co bude mudrovat a vrieskat akoby ju drali z koze nebudu obskakovat s radostou.
Rodila som minuly rok v oktobri. druhe urcite budem rodit inde. lekari su super. to klobuk dole. sestricky ako ktora. o tretej rano hulakali sestricky na chodbe. fajcili na balkone a rozpravali sa tam, takze sa nedalo poriadne spat. nieje tam laktacna sestra a ani odsavacka. ako prvorodicka som nevedela ako kojit a len prisla sestra a povedala, ze kojit mi neukaze, lebo mala spi. iba mi to vysvetlila, ze takto a takto. pytala som sa inej sestricky, ze ci to robim spravne, ze ano. domov som si musela zavola LP a pozerala, ze ako kojim. cele zle. kamosky mali napr. postielky s podsvietenim proti zltacke. v ga take nieje :D tam iba dajte si dieta do okna. :D epiduralku vecer nedostane, lebo tam nieje na to lekar. oblecenie pre dieta si treba zobrat. inde dostanu mamicky aj balicky plienok, vlhcenych a tak. spolubyvajucej sa maly precikal. pytala si perinku a nedali jej. ze uz nemaju.
@maminuska33 Ja som teda nemala problem, pre moj nepriaznivy zdravotny stav mi musela byt robena sekcia, doktor sa rychlo vyzbrojil, rychlo zohnal doktorku k mojej sekcii a vsetko prebehlo tak rychlo a na stastie bez komplikacii. Co sa tyka pobytu na novorodeneckom, sestricky boli fajn, niektore sice svojske, ale aj tak mile, vsak kazdy sme nejaky, nikto nie je rovnaky, s tym fajcenim na balkonoch, to je pravda, sestricky tam fajcia a tiahne to do izieb, ak su otvorene okna. Rodila som v 11/2020, ale tiez by som tam asi uz neisla, ale z osobneho dovodu, nakolko suseda tam ma znameho, ktory jej vsetko o ludoch z dediny donasa, cize vedela o mne a mojich komplikaciach vsetko a kedze je klebetna, vie o mne vsetko cela dedina. Suseda to povedala aj svokre, svokra celej rodine, cize to, co som si chcela nechat pre seba a manzela, kedze jeho rodina je trafena, tak to vedia vsetci. No a na novorodeneckom, kde maju u seba sestricky babatka, su tam mile sestricky, ale tiez niektore svojske, ja som nemala problem so ziadnou, s kazdou sme sa aj zasmiali, aj porozpravali, ale detska doktorka PANI DOKTOR, ako ju vsetci volaju, sa ku mne chovala ako krava. Doslova ma za vsetko zhadzovala, ze som malemu davala fole perinku na posteli, ze som ho mala na vankusi prikryteho paplonom, nakolko sme mali velmi studenu izbu, kde cez okna prefukovalo, ja som ochorela a maly mal az cierne ruky od zimy... Atd... Takze jedine Pani doktor mi nevyhovovala a strava, zjavne od 2019 vymenili kuchara a to jedlo uz nie je to, co volakedy. Inak sa to dalo.
@maminuska33 rodila som 29 mája a otraaaaas nikdy viac . Jedna sestra stále nadrbana ako cinka . Ta ktorá kúpe deti a tak ... rodila som vyvolávačkou a sestričky má presviedčali že ešte nerodim že si vymýšľam , krvacala som o 100/6 ... zvrcala a mala som silne kontrakcie , nakoniec som začala tlačiť ešte na cakacke na posteli keďže má nechceli vyšetriť lebo že si vymýšľam ... tlačila som a praskla mi plodová voda , tak kričím že mi praskla plodová voda a oni že : Ach Jaj , tak poďte ... pozreli a už sa tlačila von hlavička .... hrozný pôrod som mala . 600 nedelie plne , tak aom sa tlačila na izbe zo 4 baby v izbe tak maličkej že sme si nemali kam Dávať veci , bola to izba pre tehotné ženy ... katastrofa , nikdy viac