Dobry vecer zienky. Najde sa tu mamicka ktora nedavno rodila v galante?
Ja som rodila na konci mája a teda keď nemáš oblecenie , tak oni dajú . Kosielku , ciapocku a kludne aj iné .
Aj plienky ti dajú tie látkové .
Len potom to musíš vrátiť .
@miskaleonorbi ahoj, môžem sa ťa opýtať,bola so spokojná s nemocnicou? Rodila si spontánne alebo cisárskym?
Rodila som tam v auguste, Vecičky kľudne môžeš aj par si zobrať, mne ho stále prezliekali. 😁Starostlivosť je tam pekná, vďaka nim môžem povedať, že som nevykrvacala a dostala som asi 4 x potrebné transfuzie krvi, jedine na prijme keď som rodila bola jedna nafukana ktorú som asi zobudila. Čiže na cakacke pri bolestiach len sprcha a vlastná hlava, čiže nič moc ale na pôrodnej sále skvelá sestrička 👍🏻psychická podpora, pomoc
Na 600 nedeli veľmi zlaté sestričky ☺️😉
A rodila som spontánne.
Plus príbor, lyzicku, vidličku si vezmi hlavne a šálku! 😁😁😁😂😂 Neradi už požičiavajú lebo ľudia nevracajú 😁
@denda2301
@lucia0211 nie nebola som spokojná . Rodila som vyvolavačkou , sestričky si mysleli 12 hodín že si vymýšľam že mám kontrakcie a presviedčali má že ešte nemám kontrakcie že až ráno porodim . po 11 hodinách mi strašne trplo brucho , ale že strašne som krvacala , No nikoho to tam nezaujímalo (proste absolútny nezáujem ) Začala som na cakacke na posteli tlačiť lebo už som musela a praskla mi plodová voda a až vtedy má začali brat vážne …
Porodila som (porod som mala zaplatený no starostlivosť žiadna ) a išla som na izbu kde boli 4postele a izba bola taká malicka že sme sa nevedeli hýbať (bola to izba na ktorej mali byt tehotné , nie tie ktoré už porodili a majú tam detičky a postieľky ) . Bola veľmi plna nemocnica . Ležala som vedľa smradľavej ciganky ktorá ešte o 23 telefonovala nahlas cez videohovor a svietila svetlom (bala som sa o veci atd … , chápeš )
Na 3 deň po prosikani má dali na ten jeden deň do Normálnej izby vedľa normálnej mamicky . Ten jeden deň bol normálny .
Išla by som rodiť už inde . Neodporúčam .
Dakujem zienky. Uz mame 2 mesiace 😊
@denda2301 ja som tam rodila začiatkom septembra