Pôrodnica Galanta

denda2301
2. jan 2022

Dobry vecer zienky. Najde sa tu mamicka ktora nedavno rodila v galante?

roni93
3. jan 2022

@denda2301 ja som tam rodila začiatkom septembra

denda2301
autor
3. jan 2022

@roni93 😊 chcela by som sa spytat ci si mam zbalit aj nejake oblecenie pre babo, alebo netreba? (ciapku rukavicky ponozky som zbalila) len ci treba aj nejake dupacky body? Uz tak sa mi zda ze mam vela veci v taske 🙉

roni93
3. jan 2022

@denda2301 ano ano musíš dupačky, ja som za 4 dni použila asi 6-7 dupačiek, lebo malá mi prvý deň zvracala plodovu vodu.

miskaleonorbi
9. jan 2022

Ja som rodila na konci mája a teda keď nemáš oblecenie , tak oni dajú . Kosielku , ciapocku a kludne aj iné .
Aj plienky ti dajú tie látkové .
Len potom to musíš vrátiť .

lucia0211
31. mar 2022

@roni93 ahoj, môžem sa ťa opýtať,bola si spokojná s nemocnicou?Rodila si spontánne alebo cisárskym?

lucia0211
31. mar 2022

@miskaleonorbi ahoj, môžem sa ťa opýtať,bola so spokojná s nemocnicou? Rodila si spontánne alebo cisárskym?

veronikalubko
31. mar 2022

Rodila som tam v auguste, Vecičky kľudne môžeš aj par si zobrať, mne ho stále prezliekali. 😁Starostlivosť je tam pekná, vďaka nim môžem povedať, že som nevykrvacala a dostala som asi 4 x potrebné transfuzie krvi, jedine na prijme keď som rodila bola jedna nafukana ktorú som asi zobudila. Čiže na cakacke pri bolestiach len sprcha a vlastná hlava, čiže nič moc ale na pôrodnej sále skvelá sestrička 👍🏻psychická podpora, pomoc
Na 600 nedeli veľmi zlaté sestričky ☺️😉
A rodila som spontánne.

Plus príbor, lyzicku, vidličku si vezmi hlavne a šálku! 😁😁😁😂😂 Neradi už požičiavajú lebo ľudia nevracajú 😁
@denda2301

miskaleonorbi
31. mar 2022

@lucia0211 nie nebola som spokojná . Rodila som vyvolavačkou , sestričky si mysleli 12 hodín že si vymýšľam že mám kontrakcie a presviedčali má že ešte nemám kontrakcie že až ráno porodim . po 11 hodinách mi strašne trplo brucho , ale že strašne som krvacala , No nikoho to tam nezaujímalo (proste absolútny nezáujem ) Začala som na cakacke na posteli tlačiť lebo už som musela a praskla mi plodová voda a až vtedy má začali brat vážne …
Porodila som (porod som mala zaplatený no starostlivosť žiadna ) a išla som na izbu kde boli 4postele a izba bola taká malicka že sme sa nevedeli hýbať (bola to izba na ktorej mali byt tehotné , nie tie ktoré už porodili a majú tam detičky a postieľky ) . Bola veľmi plna nemocnica . Ležala som vedľa smradľavej ciganky ktorá ešte o 23 telefonovala nahlas cez videohovor a svietila svetlom (bala som sa o veci atd … , chápeš )
Na 3 deň po prosikani má dali na ten jeden deň do Normálnej izby vedľa normálnej mamicky . Ten jeden deň bol normálny .
Išla by som rodiť už inde . Neodporúčam .

denda2301
autor
31. mar 2022

Dakujem zienky. Uz mame 2 mesiace 😊