Pôrod v Galante - cisársky rez v tomto období

daniella54
1. feb 2021

Ahojte chcem sa opýtať rodili ste od doby kedy nemocnica v Galante prešla do červeného módu? Ak áno spontánne alebo cisárskym? Ako to tam prebieha ? Ďakujem

diana1234567
2. feb 2021

Ja som rodila dnes prirodzene je tu veľký kľud asi 4 baby na celom oddeleni na 10tke, takže ja osobne sa tu cítim bezpečnejšie ako napr v TT a pod.

stankah30
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
daniella54
autor
3. feb 2021

@diana1234567 jej tak gratulujem nech ste zdraví 🥰🙏🏼 No ja som zatiaľ len v 33+ tt ale tak radšej sa informujem... ja som bola veľmi spokojná z galantou aj cisárskym rezom rodila som 38+ takze už mi veľa času neostáva .... a mne hovorili že do nových zámkov alebo dunajskej stredy ale je mi to hrozné moc ďaleko cestovať samej ... a nejaké opatrenia extra tam niesu ? Myslím okrem rusok atd

daniella54
autor
3. feb 2021

@stankah30 Ahoj no mne bolo povedané že plánované pôrody sú v nových zámkoch alebo dunajskej strede... ale keďže priateľ robi v zahraničí a svokra bude mat dcérku samej šoférovať sa mi to zdá dosť ďaleko a plus aj keď by mi mali niečo priniesť a aj pre mna aj malého prísť plus jeden pre auto je to od na nejakých 45 minút až hodina .... a spokojná som bola s Ga a to veľmi keďže má rodila moja gynekologička kt tam aj pracuje.... mám už len 4/5 týždňov a modlim sa len aby má odrodila tam... a v tt tá tvoja známa aj odrodila cisárskym?

stankah30
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
daniella54
autor
3. feb 2021

@stankah30 áno veď píšem tvoja známa.... no akože ja som našťastie negatívna ale je to zvláštne že sú stále v tej červenej zóne Ga keď už aj v Nitre sa to poľavilo všetko keďže pobrali z Nitry ľudí aby im pomohli..... dúfam že za ten mesiac sa to dá dokopy lebo tiež nieje sranda a ani prijemne nebolo tej tvojej známej že si ju prehadzovali jak handru.....

prskavicka
3. feb 2021

@diana1234567 ahoj, prosím ta a ako si tam išla na tu 10? Majú vyhradený na pôrodnicu výťah? Ja mám ísť tiež rodiť do Ga k pánovi Dr. Havrankovi ale teda neviem ako to tam beží, bojím sa hlavne tej cesty výťahom keďže je tam 9 poschodí covid 🤦🏼‍♀️😳 možno mám zbytočne obavy... a rodí sa v ruske? Či ako to je teraz prosím? A prajem veľa zdravicka a gratulujem 🙂

diana1234567
4. feb 2021

@prskavicka niee klasicky výťahom sme išli není žiadny vyhradený ale moc ludi sa tak zas nepohybuje pri vstupe je vojak aj sestrička takže sa pytaju aj ľudí kto kam ide a vyplnuju papiere. My sme vo výťahu boli sami. A čo sa ruská týka asi záleží kto tam je mne dovolili pri KOntrakciach dat pod nos a pri pôrode mi povedala dokt. Nech si ho dám Dole keď mi je lepšie. Ale teda nebezpečne sa tu necítim a som rada ze som isla sem keďže všade na okolí je to riadne preplnené

prskavicka
15. feb 2021

@diana1234567 Ok, tak potom v pohode. 🙂 ďakujem trochu si má upokojila. A sprievod nemôže byt vôbec že? Myslím manžel pri pôrode. Ako mne dávali kyslík už pri prvom pôrode tak neviem ako to udycham v ruske 🤔 mne sa to zdá úplne mimo 🤪 veď totálne potrebuješ kyslík a zhlboka dýchať. No bude to zaujímavé každopádne. Aj ti robili pred pôrodom test na covid?

diana1234567
17. feb 2021

@prskavicka pokiaľ viem nie nemôže byť ani som to nejak neriešila lebo ja som to mala veľmi rýchle...ale čakal ma vonku a keďže som tam bola jediná rodicka videl aj malú keď ju brali na oddelenie z pôrodnej sály. Áno najprv mi Spravili test až potom som išla normálne na vysetrenia.

zsavolt
20. feb 2021

@diana1234567 ako si prosím ťa riešila poradne pred pôrodom? Tiež si neviem predstaviť ísť do DS alebo NZ koli časovej náročnosti a ze vraj Trnava neberie na poradne zeny z Galanty teraz ..

diana1234567
22. feb 2021

@zsavolt ja som chodila k svojmu gyn. Až do pôrodu (ja by som tak ci tak do nemocnice na poradne nechodila)