Dobrý deň
Chcela by som začať pomaličky brigádovať a myslím si že venčenie psikov je zatiaľ to práve keďže mám 14 rokov
Takze ponúkam venčenie psikov v okoli Čiernej vody a v okoli ulíc Janka Kráľa a Čerešnova
Venčiť by som nechodila každý deň kvôli škole iba jeden deň do týždňa na dni by sme sa dohodli a aj na cene
Dakujem
@alenka2101 no moja kamarátka má 3€ za dvoch psikov takze možno tak 2€ a dalo by sa možno dohodnúť na niektoré dni z týždňa
@nelca84 no napriklad v ten den, ked maju deti kruzky a ja poobedny meeting v praci...
@simsalabim ale to je potom skor prilezitostne, ci?
Mozno by bolo vhodne, keby slecna napisala ci ma nejale skusenosti so psikmi, alebo vie zobrat len male plemena
@nelca84 asi ako u koho. Ak maju deti vzdy kruzok vo stvrtok a ja vzdy meeting vo stvrtok, tak pravidelne, ci?
@simsalabim ved ja netvrdim, ze je to vylucene, len ci taky specificky pripad najde v ramci 3 ulic, ale tak drzim jej palce. Skor si myslim, ze ak robi niekto na smeny, tak to vencenie by potreboval mozno cely tyzden...
@nelca84 je to mozne. Ale napr. v mojej rodine je kazdy den v tyzdni uplne predvidatelny a viac menej rovnaky ako tyzden pred tym. Cez skolsky rok teda.
@tamaee a kolko by si si tak predstavovala za jedno vencenie?