Pediater v Galante

mishell_sa
25. máj 2021

Dobrý deň, ahojte.

Chcem poprosiť o radu a všetky skúsenosti (čím konkrétnejšie, tým lepšie) s lekármi pre deti a dorast v Galante. Žiadneho tu nepoznám a preto sa mi ťažko vyberá ku komu sa prihlásiť s budúcim novorodencom. Podľa rajonizácie patríme k MUDr. Kertészovej, máte skúsenosti s ňou alebo s kýmkoľvek iným v GA? Je pre mňa veľmi dôležité mať pre dieťa lekára, ktorý ma bude aj počúvať a ktorý sa adaptoval na aktuálnu dobu, teda mi nebude dávať rady ako našim mamám pred 30-imi rokmi 🙂 nie v zlom, ale mnohé informácie sú už prežité a vyvrátené a nerada by som takto s niekým “bojovala”.

Ďakujem vopred za každý príspevok!

lenka1241
25. máj 2021

@mishell_sa ahoj,ja sice byvam v Galante, ale deti nemam, takze priamo ti neviem poradit, ale ak by sa tuto nikto neozval, tak skus FB skupinu Galantska susedska burza 🙂 dost casto tam vidim aj taketo podobne prispevky ohladne rad a skusenosti 🙂

marcellka32
25. máj 2021

MUDr.Repkova Marta, Galanta

att123
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
macka23
25. máj 2021

@mishell_sa obávam sa že len podľa rajonizacie berú. Ambulancie majú veľa pacientov.

mishell_sa
autor
27. máj 2021

@lenka1241 ďakujem pekne za info 🙂

mishell_sa
autor
27. máj 2021

@marcellka32 prosila som o skúsenosti, mená lekárov si viem vyhľadať aj sama ;)

irenat79
9. sep 2021

@mishell_sa ahoj podarilo sa nájsť? Tiež hľadám pediatra, no nikoho tu nepoznám. Naša bola výborná, len chudera mala vysoký vek a zavesila to na klinec 😔 mená googlim o 106, len nikde ani len referencia. Ak vieš poradiť, budem veľmi vďačná. 🤗

1alusa1
29. sep 2021

Ahojte, ak este hladate pediatricku ja osobne odporúčam pani dr Michalikovu.
V prvom rade je veľmi pozorna a podrobne vysetri dieta, pyta sa na vsetko ci nie je s niecim problem, snazi sa komunikovat aj s dcerkou - 2,5r, hravou formou vysetruje, popocuva aj nasho plysoveho zajka a pod 🙂 aj ked sme mali problem s mlieckom - najprv s dojcenim potom jej nesadlo umelé, tak poradila podla svojho ale pocuvla vzdy aj mna a rozhodnutoe nechala na mna napr pri vybere znacky mlieka, nevnucovala hned 1 znacku a nakoniec nebol problém ani ked sme mlieko potrebovali na recept. Je velmi milá, este sme s nou ani sestrickou nemali zlu skusenost. Su stale usmiate obe a vysetrovanie im ide pekne, este sa nam nestalo ze by sme dlho cakali na rad. V ambulancii robia aj crp test, az potom predpisuju antibiotika. Maju aj web dadulienka. sk, tam maju vzdy aktualne info napr o dovolenke, kto zastupuje, dokonca cennik aj rady a menu pri hnačke a pod co mne napr velmi pomohlo ako prvorodicke.
K DR. Kerteszovej sme chodili ako deti, co si pamätám sme mali stale bud penicilin alebo bioparox na vsetko, podla mojej mami ked zacala s politikou odrazilo sa to na jej praci v ambulancii. Sestricky dost casto vymienala, neviem preco, ale teda neraz som pocula hundrat na chodbe jej terajšiu sestru na rodicov. A vacsinou sa u nej vela cakalo, to si pamatam. Bolo jedno kedy sme sli, ci rano alebo neskor, stale mala vela vela detičiek.
K pani dr. Repkovej chodia deticky kamosiek, su spokojne s odbornostou, vysetrovanim. Jedine co by som z pocutia vytkla je ze je dr niekedy naladova (viem, je len clovek) a celkom sa tam da nacakat, ale ma pri vstupe automat na prihlasovanie, kde sa zaklikne problem s ktorym ste tam a tuším podla toho volaju pacientov dnu. Sestricku mala velmi milu, ked sme tam raz boli.
Chvalia si aj pani Dr. Müllerovú, s nou skusenosti nemame, sestricka mi prisla milá a ustretova ked som ju zahladla a pocuvala ked sme cakali k nasej dr. (su hned vedla seba)

Mozno niekomu pomozu moje postrehy, samozrejme najviac viem popisat o našej 🙂

mishell_sa
autor
30. sep 2021

@1alusa1 och, ďakujem ti 🙏 presne takéto vyčerpávajúce odpovede som potrebovala 😁 doktorka pôsobí podľa tvojich slov super, pozerala som aj tú stránku a dá sa dokonca prihlásiť novorodenca dopredu cez online formulár. To je perfektný prístup, veľmi sa mi to páči. Ďakujem pekne, asi určite pôjdeme k nej, lebo tiež sa mi nepáči ísť k doktorke Kertészovej, môže byť dobrá alebo bola dobrá pred 40 rokmi… ja ju nepoznám, ale vždy radšej chcem ísť k mladým lekárom, ktorí oveľa pravdepodobnejšie stále rozširujú svoje obzory 😊 a kde vlastne ordinuje?

1alusa1
30. sep 2021

@mishell_sa vidíš na ten formular som aj zabudla, pritom aj ja som dcerku tak prihlasovala. Potom par dni na to mi volala sestricka, ze ci to teda platí a dohodli sme si termín, na konci tehotenstva som sa tam zastavila a dohodla sa osobne s pani doktorkou. Jedna vec, co mi hned oznamila, ze ak uz teraz planujem a viem, že dieta nechcem vobec ockovat, tak sme zle, lebo su z toho potom natahovacky a nema rada konflikty takehoto typu.
Ordinuje v nemocnici v poliklinike. Vsetky detske lekarky su na tej jednej chodbe.

irenat79
19. nov 2021

@1alusa1 ďakujem. Už chodíme k pani doktorke Michalikovej. Zatiaľ sme spoko a čírou náhodou k nej aj podľa rajonizácie patríme 😊

1alusa1
19. nov 2021

@irenat79 na paradu, tiez sme takto dopadli 😂 vybrala som si ju aj ja podla recenzii na internete a ked som tam bola, hned pozrela adresu ze k nej aj patrime 🙈
Tak vam prajem vela zdravicka a dufam ze buddete s nou aj nadalej spokojna ko my ;)