Nastrelenie alebo prepichnutie ušiek v Galante

zemiakova_placka
21. feb 2023

Ahojte, kde sa da v Galante prepichnut alebo nastrelit uska babatku? mala bude mat 5 mesiacov a doktorka ze to nerobi. dakujem

tatiana493
21. feb 2023

@zemiakova_placka toto som našla v mamickovskej fb skupine Galanty dáva to tam pravidelne

zemiakova_placka
autor
21. feb 2023

@tatiana493 dakujem 🙂

acsa
21. feb 2023

@zemiakova_placka ja som dala nastrelit v zlatnictve Tarot. Je tam velmi mila pani. Dcérka vobec neplakala. Prisli sme, nastrelili jej náušničky a isli sme dalej na prechadzku 😉😊

zemiakova_placka
autor
22. feb 2023

@acsa a kolko ste mali vtedy mesiacov? ze ako starym detom to asi robia uz 🙂

pamelalea
22. feb 2023

@zemiakova_placka Ahoj urcite Eridonna je to tiež zlatníctvo ale prepichovala aj mne aj mojej malej. Je to veľmi mila pani a povie ti presne či mala môže už alebo nie je to podľa ušiek my keď sme šli prvý krát povedala nech prídeme o mesiac takze kľudne si tam aj môžeš zavolaj odporúčam 😊

pamelalea
22. feb 2023

@pamelalea https://www.eridonna.sk/nastrelovanie-nausnic tu o tom píše a má na stránke aj kontakt

acsa
22. feb 2023

@zemiakova_placka dcerka mala 6 mesiacov,

diduska88
24. feb 2023

@zemiakova_placka ahoj. Ja som akurat včera objednala malu na prepichnutie usiek do kozmetického salónu Nadi hore nad Tatra bankou. Vyslovene chcem prepichnutie a nie prestrelenie. Toto je telefónne číslo tam +421 908 803 334

veve13
17. sep 2023

@pamelalea ahoj. Koľko stojí nastrelovanie jednej náušnice u nich? Ďakujem 😊

zemiakova_placka
autor
17. sep 2023

@veve13 ahoj, odpoviem ja, lebo sme boli dva mesiace dozadu v eridonne nastrelovat. nastrelenie dvoch nausniciek s vysletlenim a liecivym roztokom stal 25 eur. kedze nausnicky su sterilne zabalene po 2ks, tak predpokladam ze za jednu budes platit rovnako ako za dve, ale kludne napis na FB majitelne spravu, je velmi prijemna a reaguje rychlo 🙂

veve13
17. sep 2023

@zemiakova_placka ďakujem za odpoveď 😊
Dcére chcem dať nanovo prestreliť jedno uško, lebo jej nastrelili zle, keď mala 7 mesiacov. Teraz má 12 rokov a už to veľmi vidno. A sú náušnice, ktoré ani nevie nosiť.