Čaute rozmýšľam ze by som prestúpila k mudr.heribanovi . Ma niekto skúsenost ?
@kundiboo ahoj, ja k nemu chodim, začala som spolu s dvomi čiarkami na teste. Zatiaľ som uňho bola 3 krát a zatiaľ som spokojná. Sestrička veľmi príjemná, pán doktor tiež. Ak volám tak hneď zdvíhajú telefón (predtým som sa gyn. nevedela vôbec dovolať), všetko nové čisté, ultrazvuk parádny...
@kundiboo ja som bola na tom tak isto, gynekológ nechcel nic riešiť, nám sa nedarilo a ja som váhala či a kam prestúpiť. Nakoniec som sa odhodlala, odniesla vyradenku, objednala sa Heribanovi a o 2 týždne som volala znova, že som podľa testu tehotná 😂🙈 doteraz sa smejem, že bábo čakalo len na iného gynekológa... Takže rýchlo odporúčam prestúpiť možno aj u vás to bude mat taky zázračný vplyv 😁❤️
Nessa123, prosim Ta, a ako si spokojna s prebiehajucimi tehotenskymi poradnami u pana doktora?
A Kundiboo, prestupila si nakoniec? Ako si spokojna, prosim?
Oki, aj tak diky 😊
@sia261 ahoj, ja úplne super 🥰 už som v 26tt a mam teda uňho za sebou už 5 poradní, glukozovy test, milión mojich otázok 😂 dokonca som raz išla vystrašená na pohotovosť a akurát som ho aj tam mala, bol v službe. Na moje požiadanie mi aj ster spravil na každej poradni. Podľa mňa super, ja som teda veľmi spokojná...kludne sa pýtaj ešte keby ta niečo konkrétne zaujímalo
Ahojte,aj ja plánujem prejsť k pánovi doktorovi Heribanovi.plati sa založenie karty? Či iba ten ročny poplatok?dakujem