Dobry den,
Potrebola aby som poradit, hladame miesto pre svadobnu hostinu, pre cca 60 ludi s moznostou ubytovania. Avsak hladame nieco kde mozu byt nasi 2 psikovia (vacsi) s nami. Idealne nieco oplotene, zo zahradkou. Chceme aby boli sucastou naseho velkeho dna.
Pripadne aby bol blizko vybeh, kde ich uvidime 🙂
Hladame pekny priestor zo zelenou a s moznostou fotenia (kastiel, penzion, hotel).
Zapadne Slovensko - idealne niekde okolie Galanta, Nitra, Nove Zamky, Šaľa.
dakujem pekne za navrhy 🙂
dakujem, verim ze mi niekto poradi..:D
Pochybujem že sa to dá. Niekto aby pustil do dvora svojej reštaurácie psov. Všade kde sa podáva jedlo je zákaz vodiť psov.
@natasa133 Toto by už pre vás bolo príliš ďaleko? Kamoška tam mala svadbu, síce bez psíkov, ale teraz som pozerala na stránke a bola tam informácia, že "V celom areáli sú vítaní Vaši domáci miláčikovia." https://www.penzionplatan.sk/
@alickapusinka skoro všetky reštaurácie majú vstup so psom povolený😉
@maciatkolulu hej to mi je novinka. Dakujem pre budúcnosť dobre vedieť. Ak by mali všetky reštaurácie vstup zo psom povolený prečo hľadá nejaký hotel reštauráciu však to by malo biť samozrejme. Určite ak by mali všetky reštaurácie povolene vstupy tak by hľadala nejaké zariadenie kde by ich mohla doviezť. Iste a teraz rýchlo ešte tu o červenej čiapočke.
@alickapusinka vsimas si podmienky,ktoré hľadá? Tak pre teba novinka,pre mňa bežná vec. Mám psa a ešte sa mi nestalo,aby mám niekam nepustili. Takže pre mňa je novinka,že by do REŠTAURÁCIE hafanovia nemohli. Naopak,ešte donesú aj misku s vodou. Ale dobre. Asi nie si psíčkar a predpokladám teda,že keď vchádzala do stravovacieho zariadenia,tak sa neinformuje a,či je tam vstup so psom povolený😉
@alickapusinka
@maciatkolulu Kočky, nehádajte sa. Autorka nehľadá reštauráciu, kam môžu psíci. Hľadá priestor na svadbu, s ubytovaním, s možnosťou, že by psy boli súčasťou obradu, mali nejaké pre seba vyhradené miesto, kde môžu byť počas celej svadby. Ísť do reštaurácie, kde človek strávi hodinu, maximálne dve, pričom mu pes leží pri nohách, je zase niečo úplne iné.
Väčšina má pochopila 🙂 nepotrebujem aby psikovia boli pri nás pri stole, ale aby mali “volny pohyb” v areáli keď budeme chcieť alebo hostia ísť za psikmi aby boli pri nás, veď kopa zariadený má voľný vstup z terasy. A keď chcú tak nás uvidia veď aj tak väčšina hostí je v lete viac vonku ako v zatvorenej miestnosti.
Tie čo máte psíka ste to pochopili správne :D
Psík je láska na cely život a ja ich nenechám doma keď nájdem možnosť aby boli s nami, predsa je to cely deň a noc :D
@natasa133 bohužiaľ ti neviem poradiť, ale veľmi ti držím palce, aby si niečo pekné našla, tiež som psíčkár (ale náš prvý pes prišiel až po svadbe)
Autorka aj si nieco nasla kde mozte so psikmi? Akurat som zacala aj ja hladat nejake info o svadbach so psikmi no nic mi nenaslo :/ my sme v tomto este zaostali…
@domidomi92 nie…bez šance…buď nemohli byt vonku lebo nieje oplotenie alebo potom nemohli spat vnútri….:/ tak sme vybrali kaštieľ a bude to bohužiaľ bez psikov
@natasa133 neviem síce poradiť, ale to, že chcete aby vaši psikovia boli s vami v tento deň je také krásne🩷 a všetko najlepšie k meninám☺️