Ahojte.. KDE mate zabezpeceny internet?
Telecom a Antik v Topolnici (tam ho hladame) NEMA signal, 02 vychadza dost draho, Orange ma velmi slaby signal...golemtech chce.predplatenie.roj ropredu a 100 € za instalaciu...
Viete mi poradit nieco ? Dakujem
Je v Ga.dost.detskych ihrisk a tiez.vyuzitie pre deti? Parky, Jazeera... Oddych?
@terezka2233 ahoj. Ohladom detskych ihrisk je to v pohode.su aj v meste, v parku, vnutorne su tiez. A este za Ga je ranc s konikmi aj ihriskom.
V meste je aj Bambulkovo-rodinne centrum.
S internetom moc neporadim. My mame maxnetwork, ale byvame na okraji Ga.
@ivette1223
@mamazgalanty Ahojte, tak dakujem velmi pekne. Pomohli ste mi. Urcite to tam s dcerkou obkukame, ked sa udomacnime trosku. Je tam aj nejake nakupne centrum, alebo len take nejake obchody vonku ? dakujem a krasny vecer.
@terezka2233 jedno nakupne centrum je vonku pri Kauflande - vendo park (kik, tedi, pepco, dm, orion, Deichmann, planeo, Sportisimo) inak potom obyc obchody......
@ivette1223 dakujem pekne.. stahujeme SA z BA.. tak to Bude celkom ,,zabava,, co SA tyka vseobecneho vyuzitia, ale urcite si zvykneme 🙂 Dakujem krasne
@terezka2233 skuste maxnetwork, slovanet...
Ohladom detskych ihrísk, je ich tam par, medzi bytovkami je zihadielko, na severe je tiez jedno, pri kaštieli v parku je jedno ihrisko a xy ďalších... Park pri kaštieli je dosť veľký, da sa tam pekne poprechádzať, je oplotený takže nemusite sa bat o dieta že vám vybehne na cestu. Blizko sú kaskády, par km (neviem cca 3?) od mesta, tam sa da tráviť dosť času, kludne si roztiahnuť deku popri vode, popripade zobrať deti na kolobežky, korcule, bicyklik, alebo sa pobicyklivat normalne je tam veľmi dlha cyklistická trasa 👍