Informácie ohľadom Súkromného bilingválneho gymnázia v Galante

vikusa1
6. máj 2021

Je tu niekto koho dieťa chodí prosím Vás na súkromné bilingválne gymnázium v Galante, bolo my povedané, že školné je tam 1000€ ročne, nič viac my nepovedali, chcela by som sa opýtať či su tam ešte aj iné výdavky, keby dcéru zobrali, aby som vedela na čo sa mám pripraviť, na ich stránke som nič nenašla. Ďakujem za odpoveď.

luccija
6. máj 2021

@vikusa1 veď napis do skoly

ibrunova
6. máj 2021

Dosť divné, veru na stránke ani zmienka o školnom.

vikusa1
autor
6. máj 2021

@luccija pisala som ale stále som nedostala odpoveď.

marcellka32
6. máj 2021

Zavolaj tam

dennkka
6. máj 2021

@vikusa1 Môj syn tam chodil, vtedy bolo školné 600€. Ďalšie výdavky boli učebnice Aj a Nj. V prvom ročníku prebrali 4 učebnice, to bolo asi 120 a nemčina im vydržala 2 roky, takže asi 30 každý druhý rok. Ešte potrebovali oxfordský slovník. A ešte v prvom ročníku boli týždeň vo Veľkej Británii, cca. 500€. Syn je už druhák na VŠ, takže tie ceny sú len približné. Štúdium bolo náročné, veľa projektov a prezentácií. Syn hovorí, že VŠ je oproti tomu v pohode, a to študuje informatiku.

vikusa1
autor
6. máj 2021

@dennkka Ďakujem

michala11111
30. aug 2022

@dennkka Dobrý deň, prosim a s odstupom času ako hodnotí tú školu? Naučil sa dobre anglicky?

dennkka
3. sep 2022

@michala11111 Jazyk ovláda naozaj veľmi dobre, teraz ho využíva denne v práci, kde komunikujú len v Aj. Ale ak myslíš napr. také prekladateľstvo, tak to určite vyžaduje ešte aj dalšie študium jazyka na VS, lebo všetky technické termíny v roznych oblastiach určite neovláda.