Gynekológovia v Galante alebo v Seredi

reni666
29. jan 2021

Ahojte, kde ordinujú teraz lekári ktorí majú ambulanciu na 10. posch? Alebo kto berie nových v Ga alebo Seredi? Žena a aby vedela po maďarsky. ( nie pre mňa) ďakujem

danney1
31. jan 2021

Ahoj ak sa nejedná o tehotenstvo ale iné gynekológicke problémy tak to zväčša ani neriešia na 10. poschodí, ale v ambulanciách ktoré majú smerom jak ideš na železničnú stanicu v Bari Group, momentálne je nemocnica v červenej covid, čiže berú iba urgentné prípady v samostatnom trakte, najlepšie by bolo zavolať a informovať sa priamo na oddelenie aj ambulanciu nájdeš tč na web stránke nemocnice.
Čo sa týka lekárkou gynekológie v Galante MUDr. Havranek, OC Galaxia, veľmi dobrý lekár, super človek, odporúčam.

reni666
autor
1. feb 2021

@danney1 Ďakujem, kamarátka je tehotná, volala do ambulancie a nedvíhajú

danney1
1. feb 2021

@reni666 neviem ti v tomto poradiť, keď nedvíhajú tak skúste inú nemocnicu predsa len aj kvôli tomu že to je teraz také zamorene s covidom neviem odkiaľ priamo si ja som z Galanty a moja kamarátka asi pred rokom išla rodiť do Nových Zámkov pretože tam mala dobrého lekára neviem teraz jak sa volal a spokojná bola, so skúsenosťami s pôrodom v Trnave neviem nič čiže k tomu sa neviem vyjadriť. Veľa síl prajem kamarátke.

danney1
1. feb 2021

@danney1 alebo nech skúsi zavolať skôr oddelenie že ako to je s pôrodom, na ambulancii moc nedvíhajú covid či necovid.

reni666
autor
1. feb 2021

ďakujem za odpovede, dr. baran ju zoberie ale až budúci týždeň, nikto iný nedvíhal a dr. ktorý ordinuje v OC galaxií ju poslal preč, že má plno.

monika1129
1. apr 2021

@danney1
jednoznacne Dr. Badidova, empaticka, mlada doktorka (gynekologia-porodnictvo-mamologia), od prveho kontaktu s nou az po finale vsetko prebehlo ako v americkom filme.
utorky a stvrtky je v ambulancii v nemocnici na 10posch.

angi07
1. apr 2021

Badidová GA 👍