Odporučte mi prosím gynekológa najlepšie Sereď a okolie.. ďakujem 😇
@veronika23757 Janíček alebo Heriban
@mogaa viete mi prosím povedať, či sa u jedného z nich platí poplatok ak hej tak koľko? A tak isto čo sa týka vyšetrení či sú spoplatnené alebo ako to funguje ? Ja mám gynekológa v Ga, a u neho nič neplatím no nakoľko byvam od Ga ďalej tak potrebujem niečo bližšie. Ďakujem za info
@veronika23757 obaja sú súkromní, čiže platíš všetko okrem prehliadok, napríkad u Janicka je ročný poplatok 20€. Heriban má aj stránku kde má cenník.
@kati301 lebo ja mám tiež súkromného a neplatím nič len ročný poplatok som platila tiež.. A keď ku nemu idem tak potom neplatím za nič. Len jedna vec sa u neho platí a to len fotka ultrazvuku🙂
Mam Janíčeka a platím dosť a stále ale momentálne som tehotná. Inak teda ak ideš raz ročne na preventivku a nemáš žiadne gyn problémy tak je to v pohode. Počula som na neho viacero sťažnosti, že býva naladový, ja som mala asi vždy šťastie lebo bol pokaždé milý, vysmiaty, s dobrou náladou. A dosť si potom chvália Heribana, hlavne aj vybavenia co sa týka.
@veronika23757 ja som s Janíčkom na 100% spokojná,vždy je usmiaty,milý a vždy všetko pekne vysvetlí,takže ja ho môžem len a len odporučiť.👌👍
@veronika23757 femigyn