Ahojte, hľadám dobrého gynekológa v okolí Sereďe. Viete mi prosím niekoho odporučiť? Ďakujem
V sintave je novy heriban.
@afia8 aj ja odporúčam MUDr.František Janíček🙂
K Janíčkovi nikdy v živote už...ja som odtial našťastie prestúplia k primárovi Ščasnému a som veľmi spokojná
@barbora8091 preco si od neho odisla?
@laska86 pretože som opakovane potrácala a pán dr mi zakaždým povedal , aby sme to nechali na prírodu..len niekedy treba prírode pomôcť...poslal ma na nie lacné vyšetrenia a výsledky potom "vysmial"...trebars mi na reprodukcnej imunologii kazali k fraxiparinu davat aj anopyrin...odignorované...a ako každej žene , ktorá chce dieťa sa mi nechcelo chodiť každý rok na kyretáže...našťastie si ma zobral primár a dnes mám skoro ročnú slečnu...potratov som mala 7!
My sme skoro ostali obaja so synom na stole..pán dr. trval na prirodzenom pôrode a keď už odchádzali jeho srdcové ozvy urobil narýchlo sekciu...okolo každý krútil len hlavou na čo čakal...ja som sa ledva zobudila, ani vidieť ho nechcem
@barbora8091 fuu no ok..jasom zasa naopak odisla od scasneho..ale tak som rada ze konecne mas vytuzene dietatko..kazdej zene vyhovuje niekto iny...tak vela zdravicka.vam prajem
@adkoalauri 😞
Ale zasa scasny je super porodnik..to by som mu.krivdila keby poviem ze neni..moj syn uz bude mat zachvilu 18😁
@laska86 ja som písala o Janíčekovi
@adkoalauri ved viem pochopila som..
@adkoalauri akoze mi to je luto..jasom snim zatial problem nemala..
@laska86 ja som počula ,že Janíček už pôrodníka nerobí kvôli odobratej licencii...neviem...my sme viaceré v mojom okolí rodili u Ščasného a boli uňho tehotné a nemôžeme povedať krivé slovo..dokonca jedna kamarátka rodila prvého syna v BA na súkromnej v Kochu a druhé dieťa uňho a povedala,že keby vedela tak do tej Bratislavy ani nejde...
@barbora8091 noo dost mozne neviem..ale viem.jedno ze zenu gynekologicku by som nechcela🙃😉
Tazko povedat ktory je dobry..jeden v tom druhy v inom..dnes najst perfektneho lekara celkovo je dost tazke...
@laska86 asi ta sklamem, toto sa stalo 2001. Takze aj o tom roku 2004 dost pochybujem. Ja som syna rodila 2007, nie u neho. Prepustali ma v sobotu, tak som mala prist s nim v pondelok este sa kazat. Co ten vyvadzal, pritom islo o dieta a vysetrovala ho decka lekarka. On tam prisirl a zacsl do mna skakat v sukromnej veci, jednalo sa o jeho zenu s mojho svokra- primatora.Muz chcel na neho trestne podat. Vystresoval ma neskutocne, hulvat bol a ostane.
V Seredi Janicek