Gynekológ - Sereď a okolie

afia8
7. jan 2022

Ahojte, hľadám dobrého gynekológa v okolí Sereďe. Viete mi prosím niekoho odporučiť? Ďakujem

arriana29
7. jan 2022

V Seredi Janicek

benit
7. jan 2022

V sintave je novy heriban.

adulienka8
9. jan 2022

@afia8 aj ja odporúčam MUDr.František Janíček🙂

barbora8091
3. feb 2022

K Janíčkovi nikdy v živote už...ja som odtial našťastie prestúplia k primárovi Ščasnému a som veľmi spokojná

laska86
4. feb 2022

@barbora8091 preco si od neho odisla?

barbora8091
4. feb 2022

@laska86 pretože som opakovane potrácala a pán dr mi zakaždým povedal , aby sme to nechali na prírodu..len niekedy treba prírode pomôcť...poslal ma na nie lacné vyšetrenia a výsledky potom "vysmial"...trebars mi na reprodukcnej imunologii kazali k fraxiparinu davat aj anopyrin...odignorované...a ako každej žene , ktorá chce dieťa sa mi nechcelo chodiť každý rok na kyretáže...našťastie si ma zobral primár a dnes mám skoro ročnú slečnu...potratov som mala 7!

adkoalauri
4. feb 2022

My sme skoro ostali obaja so synom na stole..pán dr. trval na prirodzenom pôrode a keď už odchádzali jeho srdcové ozvy urobil narýchlo sekciu...okolo každý krútil len hlavou na čo čakal...ja som sa ledva zobudila, ani vidieť ho nechcem

laska86
4. feb 2022

@barbora8091 fuu no ok..jasom zasa naopak odisla od scasneho..ale tak som rada ze konecne mas vytuzene dietatko..kazdej zene vyhovuje niekto iny...tak vela zdravicka.vam prajem

laska86
4. feb 2022
laska86
4. feb 2022

Ale zasa scasny je super porodnik..to by som mu.krivdila keby poviem ze neni..moj syn uz bude mat zachvilu 18😁

adkoalauri
4. feb 2022

@laska86 ja som písala o Janíčekovi

benit
4. feb 2022

@laska86 na potodnici som lezala s babou, ktoru scasny nechal trapit 2 dni prirodcene dieta sa narodilo mrtve. A to bola po znamosti. Potom do toka cakala dalsie skakal okolo nej aj cisarskym ju odrodil.

laska86
4. feb 2022

@adkoalauri ved viem pochopila som..

laska86
4. feb 2022

@adkoalauri akoze mi to je luto..jasom snim zatial problem nemala..

laska86
4. feb 2022

@benit no v 2004 bol ako porodnik dobry..ale to hovoria aj o janicekovi..jasom so scasnym nebola spokojna po porode..pristup otras a vzdy bolo vsetko v poriadku aj ked som mala problemy..preto som odisla od scasneho

barbora8091
4. feb 2022

@laska86 ja som počula ,že Janíček už pôrodníka nerobí kvôli odobratej licencii...neviem...my sme viaceré v mojom okolí rodili u Ščasného a boli uňho tehotné a nemôžeme povedať krivé slovo..dokonca jedna kamarátka rodila prvého syna v BA na súkromnej v Kochu a druhé dieťa uňho a povedala,že keby vedela tak do tej Bratislavy ani nejde...

laska86
4. feb 2022

@barbora8091 noo dost mozne neviem..ale viem.jedno ze zenu gynekologicku by som nechcela🙃😉

laska86
4. feb 2022

Tazko povedat ktory je dobry..jeden v tom druhy v inom..dnes najst perfektneho lekara celkovo je dost tazke...

benit
4. feb 2022

@laska86 asi ta sklamem, toto sa stalo 2001. Takze aj o tom roku 2004 dost pochybujem. Ja som syna rodila 2007, nie u neho. Prepustali ma v sobotu, tak som mala prist s nim v pondelok este sa kazat. Co ten vyvadzal, pritom islo o dieta a vysetrovala ho decka lekarka. On tam prisirl a zacsl do mna skakat v sukromnej veci, jednalo sa o jeho zenu s mojho svokra- primatora.Muz chcel na neho trestne podat. Vystresoval ma neskutocne, hulvat bol a ostane.