Ahojte 🙂
Neviete mi poradiť kde v okolí GA alebo TT zapletajú tie farebné copy? Dcéra má 7 rokov a túži po takom účese.
Ďakujem!
Za socializmu by takéto niečo nemohlo mať dieta v škole. By ťa komunisti do gulagu dali za rozvracanie republiky. Kto to kedy videl aby malé dievča má takto zohavene vlasy s podporu matky. Neskutočné. Snáď by si ju takto nechcela do školy na akademickú pôdu ešte aj pustiť.
@monicatko20 a ty nie aby sa mňa zastaneš a odsúdiš to. Ešte ju v tom podporuj. Takéto účesy sa vôbec pre deti nehodia. Deti sa majú učiť k slušnosti. Začne to červeným špagátom vo vlasoch, potom piercing do nosa, potom tetovania, potom fajčiť, antikoncepcia a drogy ... skazená mládež toto. Samozrejme s podporu rodičov.
@monicatko20 ďakujem krasne 🙏🏻🙂
Presne takéto som myslela
Toto by v normálnej spoločnosti fakt ako neobstálo. Strašne. Sodoma Gomora ...
Začne to v 7 rokoch červeným spagatom vo vlasoch a skončí v 25 ako narkomanka. To je tá liberalizácia. Strašne.
@tomas97 tak ale už by aj stačilo, nemyslíš?!
Ja sa do výchovy iných detí nestarám a nepáči sa mi keď niekto uráža tú moju!
To, že chcem urobiť dcére radosť, že jej dám zapliesť pár farebných špagátov do vlasov, zo mna nerobí zlú matku čo vychováva budúcu narkomanku alebo štetku!
Prázdniny sa ešte neskončili, takto zapletené vlasy vydržia pár dní a aj keby tak do školy išla, nie je na tom nič vulgárne. Normálne sa mi rozum pozastavuje, čo z Teba vypadávajú aké reči. Nepoznáš a hneď odsudzuješ 🤦🏻♀️
@omlulu tak to teda vulgárne je. To ako keby jej dáš cigaretu. To je tak na minimálne pokarhanie hentaky účes. Moja spolužiačka to je velmo dávno, dostala pokarhanie zato, že nosila roztrhané rifle. A ja napríklad za to, že som si sem tam zahresil ... ale do školy som chodil vždy slušne ustrojeny.
A slušne chodím aj teraz. A nemyslím si, že hentaky účes pre 7 ročne dieta je vhodný.
@tomas97 ale Ty si musíš uvedomiť a zmieriť sa s tým, že už nie je doba ako za komunistov. Ja netvrdím, že teraz je to lepšie alebo aby chodili decká poobliekané výstredne, neslušne, vulgárne… Ale pohoršovať sa nad zapleteným vrkočom s trochou farby je moc!
Moja dcéra chodí do školy čistá, slušne oblečená, žiadne mini, ani výstrihy, učíme ju slušnosti a rešpektu k ostatným a samej sebe.
@tomas97 ako je leto, sú prázdniny a tie bavlnky vo vláskoch fakt strašné niečo..max. po týždni to tak či tak treba vybrať 😂 ja mám po 30tke a za našich čias veru zo zapletenými vlasmi sme problém v škole nemali..nie to ešte cez prázdniny..
NIe je jej treba ešte také veci.😉