Diabetológ v Galante

riamia_92
2. dec 2020

Ahojte chcem sa spýtať ako to je s Diabetologomn v Galante , či je potrebné sa objednať dopredu alebo. Stačí ísť osobne tam ?? Dakujem

loginexistuje
2. dec 2020

@riamia_92 bez objednania v case korony urcite nie ... normalne si tam zavolaj k tej co chces ist a dostanes termin ... co moze byt aj mesiac ci dva a samozrejme odporucaci listok

loginexistuje
2. dec 2020

ak si tehotna a mas ist na oGTT tak tiez zavolaj kazda ambulancia to ma inak poriesene ...

mogaa
2. dec 2020

@riamia_92 treba si zavolať a objednať sa......väčšinou tehotné objedná na tú sladkú vodičku a sedíš tam 2hodiny kedy ti sestrička premeriava glukózu - pred vypitím, hodinu po vypití a po 2hodinách , následne s výsledkom ideš do ambulancie k diabetológovi .....ale určite sa treba objednať na dátum....

riamia_92
autor
2. dec 2020

@mogaa áno už mám vyriešené dakujem to iste mi povedala , len mi to príde divne bo ten nápoj som už absolvovala u mojej Gynekologičky

mogaa
2. dec 2020

@riamia_92 tak asi si nemala dobré výsledky keď ť poslala diabetológovi....po 2hodinách od vypití by sa mala glukóza vrátiť do normálu ako pred nápojom...ak sa ti dostatočne nezníži máš glukózovú intoleranciu alebo tehotenskú cukrovku....cukor skáče aj vplyvom hormónov, preto je to dôležité sledovať v tehotenstve.....a diabetológ potom urobí aj vyšetrenie z krvi(zo žily) tam vidí okysličenie tela a aj vplyv glukózy na organizmus v posledných 3mesiacoch