Detská lekárka, ktorá nemá problém s neočkovaním - okres Galanta

nicolas19
21. feb 2022

Ahojte viete mi odporučiť detskú lekárku v okrese Galanta,ktorá nebude mať problém s tým že nechceme dať očkovať naše dieťa ?máme 3mesačnú dcéru a odvtedy čo dostala prvú dávku hexy a prvú dávku prevenaru ma problémy,nechce jesť ani späť je podráždená,Plačlivá a viac bordelu nechceme aby dostala ale naša lekárka hneď na začiatku povedala že ona nebere rodičov ktorí sú "antivaxeri"
Pred očkovaním sme jej dali spraviť TrecKrec test a podľa toho je možné ju očkovať.Ale odvtedy sa úplne zmenila a ďalšie chceme odmietnuť ,jej zdravie je nám dôležitejšie ako tá pokuta ktorú nám dajú za odmietnutie očkovania
Prosím poraďte nám

petruldo
21. feb 2022

@nicolas19 ak je váš súčasný pediater spádový, teda k nemu patríte, musí vás mať aj ked ďalej nebudete očkovať, to že budete musieť trpieť pindy okolo neočkovania, tak jedným uchom dnu druhým von

petamich
21. feb 2022

@petruldo to nie je pravda, pediater (a akykolvek iny lekar) ma pravo pacienta vyradit z evidencie prave napr. z takychto alebo inych dovodov 🤷‍♀️

vikusjk
21. feb 2022

@nicolas19 presne rovnake vedlajsie ucinky mala aj nasa dcera, len my sme na suvis s ockovanim prisli az po druhej davke. Nasa dr to akceptuje, vy ste sa vasej nepytali?

janinah
21. feb 2022

Ak tu padne dáke konkretne meno,tak dotyčná dr. môže mať problém.

petruldo
21. feb 2022

@petamich spádový nie

diamond007
21. feb 2022

@nicolas19 písala som spravu

nicolas19
autor
21. feb 2022

@vikusjk nie nepýtali zatiaľ.ešte keď sa mala nenarodila a priateľka bola u nej sa informovať ,vtedy povedala že ona nebere takých rodičov ktorí sú antivaxeri.mi sme neboli až tak proti tomu až kým sme nezačali čítať o tých očkovacích látkach a možných vedľajších účinkoch a nevšimli sme si aj na našej dcére že sa chová inak od tej doby odkedy je zaočkovaná

777januska777
22. feb 2022

@nicolas19 a to chovanie inak nemôže byť len obdobie? Lebo moje dieťa presne vtedy ako malo byt zaočkované (nemohlo, kvôli chorobe), tak úplne sa zmenilo, bolo nervózne a uplakane a teda trvalo to nejaký čas.

nicolas19
autor
22. feb 2022

@777januska777 do 12:00vsetko v poriadku jedla koľko treba,o 13:00 už bola zaočkovaná a presne za tú hodinu by zmenila chovanie?nemyslím si

sono2
22. feb 2022

@nicolas19 máš takto dieťa naučené na čas?
Tak vitaj. Dieťa ma každú chvíľu nejaké fázy, zrazu nechce jest čo dovtedy jedlo, po 3 mesiaci sa mení spánok.
Moja doslova spavala 3 hodiny pravidelne zrazu ledva trištvrte hodiny a môžem písať ďalej.
Okolo 8 mesiaca separačna úzkosť. Fakt náročné
Druhá dcéra bez nejakých väčších zmien
Obe majú všetky očko plus bexero.
To není vôbec tým!

nikolettdalawi
30. apr 2022

@nicolas19 Dobry den ja mam tiez tento problem ja som mojho syna nechala 2 krat zaockovat a teraz na toto tretie som uz nesla pretože ho uz nechcem dalej ockovavat okrem toho ma aj exem.

mimi2120
30. apr 2022

@nicolas19 A že my (ako my všetci) sa nepíše s mäkkým i si sa nedočítal? Neviete ani písať ale na vakcíny ste všetci experti.

ailiba
30. apr 2022

@nicolas19 skuste sa spytat vasej terajsej lekarky. Nam nasa hned povedala, ze berie len tych, co sa chcu dat ockovat a ked nechceme, dala nam aj kontakt na lekára, ktory neockuje (v Bratislave). Bohuzial v Galante neviem.

betulinka1
30. apr 2022

@nicolas19 co keby ste to skor skúsili rozdeliť. Neviem ako sa uz volaju ale ak boli do dvoch nožičiek, tak dr suhlasil a davali sme vzdy len do jednej nohy a za 4 tyzdne do druhej. Maly nemal nikdy horucky lebo telo si pekne poradilo

cervenaruza123
30. apr 2022

@nicolas19 Neziaduce ucinky sa vacsinou prejavia neskor ako hodinu po ockovani. Treba o tom ale informovat lekarku, podrobne ake zmeny v chovani ste evidovali, lebo su deti, ktore su citlivejsie a chorlavejsie a ockovane by potom nemali byt.

banalu
30. apr 2022

@nicolas19 v 3-4 mesiacoch sa spravanie babatka meni, potom znova v 6tich mesiacoch. Je to prirodzene. Babatko zacina viac vnimat, objavovat svet. Ak iba nechce jest a je podrazdena, nechce spat, nemusi to byt hned prejav ockovania.. pozrite si o spankovej regresii 😉 nam zacala z nicoho nic v 3 mesiacoch revat od 17.00 do 20.00 preslo ju to po mesiaci, vyskusali sme asi vsetko.. nebola vtedy ockovana...
Nechcem to zlhcovat, v rodine mame to jedno dieta z 10.000, ktore malo neziaduce ucinky, dost vazne, ale podrazdenost, nechutenstvo a nespavost moze byt v podstate cokolvek 🤷🏻‍♀️