Cukrár/ka - Galanta a okolie

bubihomama
24. apr 2022

Ahojte,

Nájde sa v Galante alebo okolo dobrý cukrár /ka čo pečie zdravé torty pre bábätká? Syn bude mať 1.rok a nedavam mu žiaden cukor ( okrem ovocia) a taktiež žiadne konzervanty a umeliny. Chcela som mu napiecť ale nemám také estetické cítenie 😀
Budem vďačná aj za odporúčanie.
Ďakujem vopred 🙂
Michaela

elizabet173
24. apr 2022

@bubihomama zdravá torta bez cukru? Ako bude myslíš chutiť? Med môže byť alergénom. A ročný drobec z nej zje tak či tak pár lyžičiek, takže k 1. roku je to viac menej torta pre zbytok rodiny. My sme mali k roku dve, neochutnal ani z jednej a neochutnal z nich roky, nie preto, že som mu tiež veľmi sladkosti nedávala, aj keď koláč, alebo palacinky som urobila, ale veľmi sladké neobľuboval.

bubihomama
autor
24. apr 2022

@elizabet173 to že ty to tak robíš neznamená že by som mala aj ja, vychovávame svoje deti tak ako vieme a uznáme za vhodné. Chcela som poradiť, podobne komenty poprosím nechať pre seba. Ďakujem.

elizabet173
24. apr 2022

@bubihomama prepáč, ale ja ti neradím, ako máš vychovávať svoje dieťa, len som napísala, že si neviem tortu bez cukru predstaviť. Áno viem , že existujú náhrady, tie sú ale horšie, ako ten cukor pre malé dieťa. A opísala som svoju skúsenosť, tak nemusíš hneď dupkať nôžkou

bubihomama
autor
24. apr 2022

@elizabet173 dupkat nozkou? Prepáč ale nepýtala som si radu ani skúsenosti ako bude chutiť,náhrada je aj banán ,jablkové pyré napr. Pekný deň ti prajem 🙂

elizabet173
24. apr 2022

@bubihomama pekny den aj tebe, cosi som uz odpiekla, aj pre cukrovkarov, aj bezlepkacov, ale tak nic

zuzahajdulka
24. apr 2022

@bubihomama na Šafárikovej ul. cukraren Wagner robia aj pre rozne potravinove intolerancie, mozno sa bude dat dohodnut.

bubihomama
autor
24. apr 2022

@zuzahajdulka ďakujem za tip, nie sme dlho v Galante tak som nevedela 🙂

harley1205
7. máj 2022

@elizabet173 ze este aj reagujes😂😂😂