Ako často môžem dokladovať hľadanie si práce od toho istého zamestnávateľa?

meli84
11. jún 2020

Ako často mozem dokladovať hľadanie si prace od toho isteho zamestnavatela?

joja101
11. jún 2020

Myslíš to také potvrdenie pre úrad práce, že si hľadáš prácu? Tam neviem o tom, že by si mohla priniesť potvrdenie od toho istého zamestnávateľa viackrát

s_a
11. jún 2020

ja som nikdy neriskovala doniesť 2x po sebe takú istú pečiatku.. možno ak tak po pol roku.. to je problém zájsť do prvého obchodu a spýtať sa? ja som to mala často od známych..

mogaa
11. jún 2020

@meli84 tá pani čo k nej chodíš nie je sprostá.....pečiatku zakladá do tvojho spisu a asi si aj všimne že si priniesla viac krát rovnakú pečiatku.....ono je logické že ak si hľadám miesto, tak nechodím na pohovory tam kde ma nechcú......teoreticky ťa môže za to vyradiť....

monique13
11. jún 2020

raz za tri mesiace

meli84
autor
11. jún 2020

@monique13 určite?máte to odskusane?

stanulienkat
11. jún 2020

A co skusit pracovat?

monique13
11. jún 2020

@meli84 ked som bola evidovana na UP, pytala som sa na to, povedala mi to pani, ktora tam pracuje a ano, mam to odskusane.

meli84
autor
12. jún 2020

@stanulienkat rada by som.kvôli dieťaťu nemôžem aspoň neviem.potrebujem flexibilnu pracu a taka sa ťažko najde.

reni666
16. jún 2020

Ja som ráz niekde čítala, že stačí ak si vytlačíte mail žiadosť o prácu a reakciu čo ste nato dostala, vtedy nemusíte pečiatku pýtať

prispievatel
25. aug 2020

Ja sa čudujem ako sa dá byť v Galante nezamestnaný. Mňa keď vyhodia z roboty tak mi nestihne prísť ani potvrdenie o zaradení do evidencie a už ma posielajú do ďalšej roboty. Aj keby som chcel neohrejem sa na úrade práce ano týždeň. Veď náš región má najnižššiu nezamestnanosť široko ďaleko...

prispievatel
1. sep 2020

Inák mám nápad. Napíšte kde v rámci Galanty ste boli pre pečiatky a kde všade vám ich dali bez problémov?