tak mi davame refinanc a fix na 10 rokov ...ponukli nam pri fix 10 rokov ze stupne urok z 0,7 na cca 1,0...to sa myslim oplati.
@bleelka zle som označila autorku som chcela 🙃
Ked vam konci, tak to ano... nam menila po roku vub na 0.89 na 3 roky fix (3 mesiace dozadu), tak nevidím zmysel teraz to meniť na 7 ci 10 rokov. Mne sa to zdá veľmi dlhá doba, pripadá mi to ako by si ta banka chcela uz nadobro takto "priviazat".
@ysseba v csob, a nie, len sme potrebovali trochu pozmenit hypoteku, vynat cast cesty a chceme aj peniaze naviac, tak len mame doniest 5 fotiek domu v realnom uz dokoncenom stave, kedze hypoteku sme mali na rozostavany dom, z toho spravia ponuku, ale tak nas poradca zatial sluboval ze tento mesiac este do 1,0 by sme vedeli ist...
@bleelka ano csob nam slubili zatial, musime poriesit ale cim skor, ziadost sme podali este potrebujeme dodat fotky na novy posudok
@bleelka už som za poplatok 14 eur refinancovala na 8 r urok 0.99 percenta mimo výročia fixacie
@bublinka127 perfis! V CSOB? Aj predtym ste mali ten uver v tej istej banke? Ako dlho trval cely proces? Dakujeeem a gratulujem k suoerper kroku.
@bleelka nie
Vub mam od začiatku
Prišla som na pobočku, podpisala papiere a vybavené
@bublinka127 cize v tej istej banke vam dali refinanc mimo fixacie bez problemov? To boli ochotni?
@bleelka ano
Volal mi pan co ma má na starosti a behom 15 minút to bolo vybavene
@bleelka vy predsa môžete meniť počas fixácie ale za poplatok
Tu je 0.05 percenta z dlžnej sumy
@bublinka127 to su sluzby. Super!
@bublinka127 ako to idete riesit? Skusit refinancovat mimo fixacie?