Je podľa vás ok, alebo teda ste s tým vy v pohode, ak Fico ide zvyšovať dane, a potom to rozdá dôchodcom, ako kvázi pomoc pri hypotékach, energiách plosne pre všetkých bez ohľadu na situáciu a príjem? Prečo ja mam platiť vo zvýšených daniach niekomu pomoc na hypotéku?
Mne vadi ze zrušili ten nový zákon o danej podielových fondov. Ale zas.s hypotékou keď pomoci tak im podakujem :D a to som ku chcel vyplácať. Nie nie štát ešte pomôže
@michal711 vidíš, v konečnom dôsledku to nepotrebuješ a aj tak dostaneš, dostane každý bez rozdielu príjmu a tak. Niekto kto zarobí 500alebo aj 5000dostane rovnakú pomoc, pričom pre tých co majú 5000im je to jedno, oni by to nejako nepocítili.
To je zas otázka ako noha... Ficoidní voliči ti napíšu, že je to ok lebo medveď. Neficoidní voliči ti napíšu, že je to celé zle. Ako ti to pomôže? Chystáš revolúciu? Útok na parlament? Prostestne sa upáliš? Alebo sa len odsťahuješ? 🙄
No ja nepotrebujem ale iba to využijem .
Je to obmedzené príjmom. Treba najprv naštudovať zákon až potom diskutovať
Ti, co maju prijem 5000, prispevok na hypo nedostanu. A plyn bude lacnejsi pre vsetkych, lebo potom by bolo treba zamestnat 200 ludi, co budu spracovavat ziadosti a vsetku tu byrokraciu okolo. My nedostaneme ani hypo prispevok a plyn platime stvrtrocne tusim 12 eur, lebo na varenie. Nenasieraj sa zbytocne, nezmenis to, ludia si zvolili, aj keby zvolili dakoho ineho, plyn by urcite ziadna vlada nedovolila zdraziet o 100 %.
@tiezjedna odsťahovať sa odstahzjem keby som bezdetna a mladá a nekúpim si tu už nehnuteľnost, lenže teraz odsit je ťažké už
@tiezjedna hmm, paráda, riadny strop
To su len vyhovorky...mozes odist,kedykolvek a kde chces...
@tundra super keď tu budujes kariéru, bývanie a život detí a potom máš ísť pres kvôli nejakému debilkovi vo vláde lebo sa to tu všetko rozkradne a rozdá aby aj nabudúce tam mohol sedieť?
@tundra a budem mat tam zas hoľu rit, deti na orvom stupni to budú mať ťažké keďže jazyk nevedia poriadne, to by mi iba ČR istala
Poprosim nech si tuto otazku polozia ti, co tu luzu volili.
@vanilkovazmrzka to by mali, al žiaľ im chýba ta správna kritika a sebakritika a nanešťastie trpieť to budeme všetci
Odisli sme v r.2013 s skolopovinnymi detmi z novostavby.Prisli sme,ako ty hovoris s holou ritou.Deti vyrastli,este studuju a odmietli sa vratit na sk.Ked sme odchadzali mal som 40+.Nebolo to jednoduche,ale dali sme to...
Zákon neschválili takže zbytočná diskusia
@chodec15 dôchodcovia ich volili, teda väčšina kvôli pár euram navyse
Dôchodcovia?? Čítaš tunajšie diskusie?! Tu má hranol až desivú základňu… a dôchodcovia to fakt nie sú. Bohužiaľ.
@tiezjedna neviem, ja som čítala zas nejak komentár, kde dôchodkyňa písala ze nás oni, dôchodcovia museli zachraňovať pred tým co sme my mladí chceli voliť, ako v roku 2020kedy sa nechali presvedčiť miesto Fica na matovica a teraz by mladí najradšej chceli ps a sas
Nielen dane, ale bude vykrádať aj II.pilier, ako to už má vo zvyku.
Pomoc s hypotekami - ok ALE iba vo vynimocnych pripadoch a adresne, tym, ktori to skutocne potrebuju (minimum). Neviem, čo jeho voliči očakavali...ze ho osvietilo a bude konsolidovat vydavky? 😂🤦🏻♀️ Ale tak zas vacsina volicskej zaklade koalicie neovplyva nadpriemernym intelektom a absentuje aj financna, medialna gramotnost, schopnost kritickeho myslenia.
Pretože Fico potrebuje podporovať tých, ktorí ho volili a budú voliť, tam potrebuje ukázať svoj populizmus. A úprimne si povedzme, že do tejto skupiny patrí aj veľká časť koníka, ktorá baží po príspevkoch a všetkom, čo môžu dostať akože zadarmo.