Ahojte vsetci!Chcela by som Vas poziadat o radu ci vysvetlenie.Preco chce odo mna poistovna vypis z mojej zdravotnej karty,koli comu som brala lieky od gynekologa ked od nej nic neziadam?Tomu fakt nechapem,je to trocha od veci?
Mne sa toto este nestalo ale predsa, kazdy vykon ci predpisany liek je v zdravotnom zazname uvedeny, lekari to musia vykazovat. Neviem o ktoru poistovnu sa jedna ale nema nahodou aj elektronicku zdr.kartu online?
Asi som sa zle vyjadrila.Myslela som sukromnu poistovnu,napr. Alianz alebo kooperativa
@lenicka6697 bezne lieky sa do poisťovne nevykazuju,nič by som nikomu nedavala.
@katarinapekna tak neviem, napr.pediatricka mi pre syna len tak nieco nepredpise ak ju poziadam, ze to musi presne vykazat, uviest diagnozu preco predpisuje to a to...
@vnencakovajanka tak to je ina vec. Na co im to je? Suvisi to nejak s tou poistkou?
Ved prave to neviem,ja ich neziadam o nic,len chceme s manzelom unizit ,nieco z poistky vyhodit.
To je normálny postup ked sa mení poistka. Ja ked som zakladala novú tiez posielali doktorke formulár na posúdenie zdravotného stavu. To žiadajú aj pri zmene poistnej zmluvy
@miriam11 no to som uz vypisala ale este ma posielaju ku mojmu doktorovi a chcu vypis z karty
@katulienkax ano ale ked som zakladala tak nic nechceli a po tolkych rokoch to ziadaju
No možno si uviedla v dotazníku ze berieš lieky a tak ich zaujíma ake. Vekom sa nabaľujú choroby a čím je človek starší je rizikovejší pre poisťovňu tak možno aj preto.
Mozno si na teba doky uplatnil nejaku liecbu ci liek.. proste vykon...na cierno..pricom tebe tu sluzbu neposkytol a v karte ju nemas... sparuju si to ak je to ok.