Čo si myslíte o zuno banke a ich službách.Refinancovani uverov.Alebo kktoru banku by ste odporučili.Ďakujem
Ahoj. Ja mám Zuno už niečo cez 2 roky alebo aj 3? už neviem...nemám od nich pôžičku ani hyp., len bežný účet. A končím s nimi..nie že by boli zlá banka, proste nič moc...mám ešte aj MBank a s nimi som teda viac spokojná....čo ma jediné na Zuno nahnevalo, že ak si si vybrala nad 50€ v bankomate Tatrabanky, raz do mesiaca to bolo bezplatne....ja som vybrala 200€ a strhli mi za výber...no čo som počula, už dosť často, že idú dolu vodou...majú málo klientov, takže nemajú moc budúcnosť..
@mia18112 takže je lepšie ak si skúsim požiadať i refinanz ak mám banku Slovensku sporiteľňu.Ja som totiž na rodičovskej dovolenke a manžel je živnostnik,daňové priznanie už ma a sociálku začne platiť od augusta-myslíte že by nám tám poskytli zrefinancovanie uverov z teska.Ďakujem
Vždy je dobré spraviť si ponuku viacerých bank. V zuno banke by som refinančné úvery moc neriešil. Nemajú ani najlepšie podmienky ani úroky.
Pri refinanci väčšina bank nepožaduje dokladovanie prímu.
ja mam ucet zuno uz asi 2 roky som nad mieru spokojny. cize uz dva roky neplatim ziadne poplatky.
skus si spravit jednu ponuku napr OTP a porovnaj ju s ZUNOM podmienkzy zuna su na nete
@map0007 ak chceš obyčajný refinanc, t.j. preniesť z jednej banky jednu hypotéku do inej, bez nutnosti navýšenia, tak odporúčam jednodznačne Primabanku. Garantovaná ús 2,50% pr ekaždého a veľmi rýchly proces prenosu, Zmluvu podpisuješ okamžite, t.j. v deň podania žiadosti. Viem, o čom hovorím - pracujem v Primabanke 😉
@jaaty Myslím že pani myslela spotrebný úver, kedže zuno hypotéka neposkytuje 🙂 Tam asi 2,5% nedáte 🙂 🙂 🙂
@lubomirspetko ... tam dáme 7,90% 😉
@jaaty OTP vie 7%, Zuno 6,9%, VUB vie ísť do 7,5% ak sa sprave pamätám...
Ja ako zamestnanec banky by som Ti odporucila urcite skor nejaku kamennu banku. Nie všetko co je lacne, je aj dobre. Denne k nam chodia ludia, ktorí si pozakladali obycajne ucty kade tade a potom, ked chcu nieco riesit ( tvar v tvar) nemaju zial s kym. Uver je podla mna uz zlozitejsia vec - zvlast , ak sa jedna o hypotekarny, nilelen spotrebny bezucelovy. uver. To prinesie so sebou kopes otazok a zmluvnych podmienok - urcite by som to neriesila cez IB banky.