Zúčtovanie z Dôvery, prišlo vám?

martina654
2. okt 2018

Ahojte mám otázočku každému už prišlo to zúčtovanie a chcela by som sa opytat nejaké oznámenie o preplatku alebo nedoplatku take nechodí ? Lebo mne ešte stále nič neprišlo a zaujimalo by má to že ako to chodí ak stym niekto má skúsenosť

bejulik31
2. okt 2018

@martina654 najlepšie je napísať priamo na info@dovera.sk, tam ti vedia pozriet tvoj konkrétny stav a odpisu ti...ani mne nič nechodí, som na rodičovskej dovolenke a nemá mi čo 😁...
Ak máš otázky ohľadom Dôvery, tak sa pridaj do skupiny https://www.modrykonik.sk/group/10500/

martina654
autor
2. okt 2018

@bejulik31 čiže keď si na rodičovskej vtedy nechodí žiadne papiere čo sa týka toho?

lechtivka
2. okt 2018

ahoj, keď ti neprišlo tak asi nedostaneš mne napr neprišlo. sestre prišlo(tá je na materskej),svokre prišlo( tá menila prácu)... tak neviem podľa čoho to chodí:D

martina654
autor
2. okt 2018

@lechtivka nerozumiem ani ja

lechtivka
2. okt 2018

@martina654 ale svokra mi povedala že sa to tuším dá skontrolovať aj v dákej appke dôvera. ale neskúšala som.. nemala som ani preplatok z dane tak určite ani z dôvery nebudem mať:D

sonazitnanova
2. okt 2018

@martina654 ano mne uz prisiel papier z Dovery o preplatku ak ti nic neprislo ,tak ziadny mat nebudes a mozes sa zaregistrovat na dovere a tam mas vsetko aj preplatky .....

martina654
autor
2. okt 2018

@sonazitnanova idem to skúsiť ďakujem

sebastianmichal
2. okt 2018

Mne prissiel papier ze bihuzial som nemala viac jak 5e tak mi nic nevychadza a nic nedostanem minuly rok som dostala asi 8e

dadilienka
2. okt 2018

mne neprišlo nič, ale po prihlásení do elektronickej pobočky mi ukazuje.

danielka2017
2. okt 2018

@martina654 mne dnes prisiel mail o preplatku,ze mi posielali postovou poukazkou.Som.na rodicovskej dovolenke.Domov.mi prisiel asi pred mesiacom papier o vyuctovani.

moneequa
2. okt 2018

@martina654 oznamenie o preplatku mi prislo uz davno, do 45 dni ma prist poukaz na vyplatenie, ten zatial neprisiel.

mamula2
2. okt 2018

Ja som bola vyplatiť čo som nebola 1 deň nikde evidovaná tak mi povedala pani že v polke oktobra budu posielať

mamula2
2. okt 2018

A preplatky sú za lieky

bejulik31
2. okt 2018

@martina654 ak nemáš žiadne preplatky alebo nedoplatky, tak nepríde ☺️

malinajahoda
2. okt 2018

@martina654 mne prišla minulý mesiac sms o preplatku a do týždňa som mala peniaze na účte.

poleva
7. jún 2020

@malinajahoda to je za lieky, tu sa rozoberá ročné zúčtovanie poistného :*)

poleva
7. jún 2020

@malinajahoda ale to je za lieky, nie je to ročné zúčtovanie poistného