Ahojte mám otázočku každému už prišlo to zúčtovanie a chcela by som sa opytat nejaké oznámenie o preplatku alebo nedoplatku take nechodí ? Lebo mne ešte stále nič neprišlo a zaujimalo by má to že ako to chodí ak stym niekto má skúsenosť
@bejulik31 čiže keď si na rodičovskej vtedy nechodí žiadne papiere čo sa týka toho?
ahoj, keď ti neprišlo tak asi nedostaneš mne napr neprišlo. sestre prišlo(tá je na materskej),svokre prišlo( tá menila prácu)... tak neviem podľa čoho to chodí:D
@lechtivka nerozumiem ani ja
@martina654 ale svokra mi povedala že sa to tuším dá skontrolovať aj v dákej appke dôvera. ale neskúšala som.. nemala som ani preplatok z dane tak určite ani z dôvery nebudem mať:D
@martina654 ano mne uz prisiel papier z Dovery o preplatku ak ti nic neprislo ,tak ziadny mat nebudes a mozes sa zaregistrovat na dovere a tam mas vsetko aj preplatky .....
@sonazitnanova idem to skúsiť ďakujem
Mne prissiel papier ze bihuzial som nemala viac jak 5e tak mi nic nevychadza a nic nedostanem minuly rok som dostala asi 8e
mne neprišlo nič, ale po prihlásení do elektronickej pobočky mi ukazuje.
@martina654 mne dnes prisiel mail o preplatku,ze mi posielali postovou poukazkou.Som.na rodicovskej dovolenke.Domov.mi prisiel asi pred mesiacom papier o vyuctovani.
@martina654 oznamenie o preplatku mi prislo uz davno, do 45 dni ma prist poukaz na vyplatenie, ten zatial neprisiel.
Ja som bola vyplatiť čo som nebola 1 deň nikde evidovaná tak mi povedala pani že v polke oktobra budu posielať
A preplatky sú za lieky
@martina654 ak nemáš žiadne preplatky alebo nedoplatky, tak nepríde ☺️
@martina654 mne prišla minulý mesiac sms o preplatku a do týždňa som mala peniaze na účte.
@malinajahoda to je za lieky, tu sa rozoberá ročné zúčtovanie poistného :*)
@malinajahoda ale to je za lieky, nie je to ročné zúčtovanie poistného
@martina654 najlepšie je napísať priamo na info@dovera.sk, tam ti vedia pozriet tvoj konkrétny stav a odpisu ti...ani mne nič nechodí, som na rodičovskej dovolenke a nemá mi čo 😁...
Ak máš otázky ohľadom Dôvery, tak sa pridaj do skupiny https://www.modrykonik.sk/group/10500/