Zubný benefit v Dôvere

patys123
6. dec 2021

Ahojte, posledne roky od kedy je moznost, vyuzivam zubny benefit v Dovere. Tentoraz ma ale neprijemne zaskocili. V septembri som bola 3x na osetrenie a dostala som 3 doklady o zaplateny 30€ a viac. Vsetky som hned v den osetrenia nahodila do poistovne, podala si ziadost a cakala....po par dnoch ked som si to isla skontrolovat, ci to este neschvalili, pozeram, ze ziadosti boli podne len 2 pritom som 100% podávala 3. No spatne sa uz treti doklad nahrat nedal, kedze je ziadost potrebne podat do 3 dni. Na peniaze som cakala veeelmi dlho, co bolo aj uvedene, ze budu preplatene v decemri. Tereaz mi prislo 30€ a druha ziadost je zamietnuta udajde z dovodu, ze som doklad nenahodila do 3 dni od osetrenia, co v ziadnom pripade nie jen pravda. Teraz uz nemam ani blocky a v apke to maju tak bohovsky urobene, ze si tie jednotlive ziadosti neviem ani rozkliknut a pozriet si aspon blby datum. Čiže si to neviem ani odkontrolovat. Peniaze uz asi neuvidim, len by ma zaujimalo ci mal niekto podobnu kusenost. Mozno som chybu naozaj urobila ja co sa mi ale vobec nezda.no mam pocit ze v tom maju bordel alebo na nas setria!

jakubvojcik
6. dec 2021

@patys123 neviem či v Dôvere nemáte náhodou tak, že musíte mať aspoň 1 deň medzi žiadosťami na jedného poistenca, lebo vám to zamietnu.

marcellka32
6. dec 2021

Kľudne zavolaj do dôvery, poradia ti, možno len blbne systém..tiež som volala a poriesila to tak

deniskaapetko9
6. dec 2021

@patys123 mne sa stalo to íste,minulý rok všetko v pohode a tera mi jedno zamietli a ďalšia žiadosť záhadné zmizla, volala som na info linku,ze co sa deje, vraj mi dajú vedieť.....už je to par dni a nič.....

deniskaapetko9
6. dec 2021

@patys123 a nechápem ako mohli napísať, že si nedala doklad, keďže som sa.nq to pýtala a bolo mi povedané,že našťastie tej žiadosti neprejde pokiaľ tam nieje všetko nahodené.....pani na infolinke tvrdila,.že.mi to.nenahra pokiaľ som napr.nedala prílohu
K mojej poslednej ej žiadosti vraj nezobrazuje doklad pritom som ho tam určite dala

upsilon
7. dec 2021

Ja som nemala problem s tym, ze by mi nevratili peniaze po nahrati blockov, ale s tym, ze tie benefity maju vela vynimiek. Vztahuju sa iba na urcity typ zakrokov.Vacsinou na tie bezne. Pokial idete na nejaky menej casty zakrok, ktory je drahsi, dufate, ze vam to poistovna preplati a pride vam mailom zamietnutie, ze na toto sa nevztahuje spoluucast poistovne. Ja som po tychto skusenostiach zmenila poistovnu. Odporucam urobit si porovnanie benefitov, tyto to maju celkom prehladne https://setrisova.sk/poistenie/zdravotne-poistenie Lebo vysomarit sa z tych ponuk je tazke.
A odporucam vam, ked s nimi riesit vratenie penazi a nechcu vam vratit, chodte osobne na pobocku a rieste tam s nimi