Zubár - preplatenie v Dôvere

misssulik
17. jan 2024

Zdravím , prosím vás ja už som mimo z tých doktorov . Dnes som bola u zubára a spravil by aj preventívnu prehliadku a do zuba mi dal vložku . Vytlačil mi blok kde je napísané ošetrenie zuba … Do aplikácie som nahrala ten doklad ale nenapísal mi tam že som absolvovala aj preventívnu … neochotna bola aj sestrička . Preplatí mi to poisťovňa ? Alebo môže si poisťovňa pozrieť nejak online že mám tu preventívnu ?

koniarova
17. jan 2024

@misssulik áno. Poisťovňa to vidí. Ale môže to trvať dlhšie, pokým zubár nahrá preventívku.

pasivninvestovanie
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
koniarova
17. jan 2024

@pasivninvestovanie aj gynekológ 1x ročne

ivetan
17. jan 2024

preplatia len vtedy ked mas preventivnu u obvodnej aj gynekologie
ja som v novembri bola u zubara 3 x , nepleplatila mi poistovna dovera, lebo nemala som preventivne kontroli☹

koniarova
17. jan 2024

@ivetan prečo si si ich nedorobila? Je na to 90 dní.

rude_baby
17. jan 2024

@ivetan Dôvera nepodmienuje zuby gynekologickou preventivkou, tuším len VšZP. Musíš mat všeobecnú a stomatolog preventivku a nesmieš mat dlh na poistnom

koniarova
17. jan 2024

@rude_baby podmieňuje.

nika23t
17. jan 2024

@misssulik mne dáva na dva doklady, keď mi robí napr dva rôzne úkony. Ze kvôli tomu, aby mi poisťovňa preplatila oba bloky, lebo z jedného je to tuším len 30 e. Tak ak Ti dal na jeden doklad jedno osetrenie, neviem, ako to bude... Ale minimálne tých 30 e by Ti mali vrátiť.

rude_baby
17. jan 2024

@koniarova v 11/23 gyndu nespomínajú...

koniarova
17. jan 2024

@rude_baby prepáč, asi máš pravdu. 👍

xckaret
17. jan 2024

@rude_baby ale ano, podmienuje

koniarova
17. jan 2024

@xckaret a kde tuto prosím pisu? Tiež som bola v tom,že gynekológ treba.

sweetlife001
17. jan 2024

@xckaret si si istá ? Ak áno tak odkedy ? Pretože doteraz pri Dôvere nebolo podmienkou, že musí byť absolvovaná PP u gynekológa.
Sa niečo zmenilo od nového roka ?

koniarova
17. jan 2024

@sweetlife001 teraz pozerám v aplikácii, nemám tam veru gynekológa.

koniarova
17. jan 2024
vrabcek15
18. jan 2024

Ahojte,ja som včera bola u zubára na dentálnej hygiene a tiež som si nahrala bloček cez aplikáciu a aj mi to nahralo a jednine,že si musím ešte do 3 mesiacov ísť na preventívku k obvodnému lekárovi(to isté mi povedala o sestrička u zubára) o gynekológovi nepadlo ani slovo 🙂

vrabcek15
18. jan 2024

@vrabcek15 prikladám foto 😁

zuzkabluzka1
18. jan 2024

@misssulik ono to dlhšie trvá kým zubár to nahodí do systému,ale nemal by to byť problém.

perlita007
18. jan 2024

@misssulik ak ti zubár robil aj preventivku, na bločku to isto mať nebudeš, ale v poisťovni ti to isté nabehne....že si ju absolvovala, ale trva to pár dní, .....a dôvera prepláca ošetrenie zubov do 5 pracovných dní....to by ti malo dovtedy nabehnúť.....

koniarova
18. jan 2024

@vrabcek15 tak len obvodný. Už to asi zmenili.

xckaret
18. jan 2024

@sweetlife001 nemala som preplatene zuby koli neabsol.gyn prehl. Mam spravu v APP. 100%.

koniarova
18. jan 2024

@xckaret ale zrejme minulý rok. Teraz to ani ja veru v app nevidím,ako podmienku

sweetlife001
18. jan 2024

@koniarova
@xckaret nezmenili to, bolo to tak aj minulý rok. Písalo sa to vždy takto aj v aplikácii.
Len minulý rok som si dala preplatiť všetky 5x 30€ za zuby a je to čisto moja osobná vec a nie som na to hrdá, ale na preventívke u gynekologičky som nebola dobrých pár rokov.

koniarova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
koniarova
18. jan 2024

@sweetlife001 tak šupuj. 😁😁 V dobrom.

sweetlife001
18. jan 2024

@koniarova jooj odhodlavam sa stále..som v tomto hrozna, ale pôjdem 😊🙈

rude_baby
18. jan 2024

@xckaret toto?

diana45
18. jan 2024

@xckaret nepotrebuješ gyn.vysetrenie!!!!