Zrušenie zmluvy s Axou

mimkao
27. júl 2012

Prosím, viete mi poradiť, čo treba na zrušenie zmluvy s touto poisťovňou? Stačí obyčajná žiadosť? Aké sankcie tam sú pri zrušení zmluvy? Poistný vzťah trvá od januára toho roka. ďakujem.

sisaha
27. júl 2012

@mimkao ja taketo veci robim najradsej osobne na mieste. Predsa len, mas moznost to prebrat s kompetentnou osobou, ktora ti zodpovie vsetky otazky - vyhody a nevyhody.. 😉

mimkao
autor
27. júl 2012

@sisaha je to pre moju mamu. Ona v takých veciach nevie lietať, tak ma poprosila, nech jej s tým pomôžem. Výhody v tom už hľadať nepotrebuje, pretože zrušiť to chce určite. A myslím, že na mieste by ju od toho len odhovárali... 😒

marsys
27. júl 2012

ja bola teraz s maminou rusit axu a prebehlo to bez problemov. Isli sme do pobocky v nasom meste a pani velmi milo a ochotne mamine vsetko vysvetlila..Potrebovala len obciansky a cislo zmluvy. Pani vsetko vypisala a mamina len hodila podpis na prislusne tlacivo.

poleva
8. aug 2012

@mimkao čo tak narýchlo,ked môžem vedieť ??

monika2712
8. aug 2012

@mimkao o aku zmluvu ide? zivotna poistka? ja som im poslala vypoved zo zmluvy pisomne, do 30 dni mi doslo vyjadrenie a nasledne vyplatenie odkupnej ceny poistky.

mimkao
autor
8. aug 2012

@monika2712 áno, ide o životnú + úrazovú pre brata.
@poleva našli sme na nete stránku pozor-na-nich a prečítali si čo to o axe a chce to zrušiť. Vravela, že celý život žila bez toho, tak bude aj teraz... 😉

monika2712
8. aug 2012

@mimkao no ak sa da tak osobne alebo proste poslat vypoved doporucenou postou.

mimkao
autor
8. aug 2012

@monika2712 dík za radu. Poviem mame.

poleva
8. aug 2012

@mimkao ja som robila v poistovni,radšej by som išla osobne...už aj s výpovedou,a tá je 2-mesačná,dovtedy treba platiť !

mimkao
autor
9. aug 2012

@poleva v zmluve má, že 6 týždňová, viem, že dovtedy bude platiť. Už sa kontaktovala, s tou slečnou, čo ju poisťovala, len je údajne na dovolenke, tak dovtedy má vraj mama čakať.