Zrušenie zelenej elektriny v ZSE

29. sep 2022

Ahojte,máte niekto skúsenosť so zrušením zmluvy v ZSE zelená elektrina? Ako ju zriadiť to majú všade krásne,stačí keď zavoláte a máte ju,no o zrušení ani slovo🤦‍♀️ dala som sa oblbnúť v telefóne keď mi volali a nemala som čas sa vykecavať a pani bola tak neodbytná,že ani položený telefón ju neodradil a volala znovu a znovu až kým som teda neprikyvla na zelenú elektrinu. Pri sťahovaní som niekde založila papiere ktoré mi potom prišli a neviem ich nájsť. Viete mi niekto poradiť ako sa toho zbaviť? Či jediná možnosť je ísť priamo do ZSE? Ďakujem krásne 😊

majka1231990
29. sep 2022

Treba napísať emailom žiadosť o zrušenie zelenej elektriky,výpovedná lehota 30dní.. pred pár dňami sme riešili

autor
29. sep 2022

@majka1231990 vedeli by ste prosim poradiť aj ako to napísať? 🤦‍♀️ Ja som z toho mongol 😂

deti95060810
29. sep 2022

autorka , pre prípad si nabudúce priprav dobrú výhovorku prečo nechceš platiť ich zelenú ele. - som nezamestnaná, starám sa o post. člena domácnosti, máme obrovské problémy v rodine, podporujem charitu., Ukrajinu..
tiež ma takto oblboval telef. , nedal sa ani prerušiť a keď mi položil otázku či súhlasím mesačne platiť tak som rázne povedala že NIE. Tak to zas zostal zaskočený on...😀😝

majka1231990
29. sep 2022

Treba napísať do predmetu Žiadosť o zrušenie zelenej elektriny. Do žiadosti- meno priezvisko odberateľa,číslo zmluvy a dôvod ukončenia. Odoslať na kontakt@zse.sk

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
29. sep 2022

@majka1231990 ďakujem krásne 🙏🥰

deti95060810
29. sep 2022

si normálna?

denden77
29. sep 2022

@deti95060810 odpalilo mi dekel 🤣🤣🤣 zjavne bol tvoj koment pochopeny 😁

katulienkax
29. sep 2022

mne tak volali a ja som chlapikovi do duse povedala nech sa laskavo staraju o dostupnu elektrinu z hocijakeho zdroja, ze mi je sumafuk z coho mam elektrinu a nech laskavo zabezpecia v tychto krizovych casoch dostupnu elektrinu za normalnu cenu pre vsetkych, povedal dobre dobre a ukoncil hovor 😝
a nabuduce ak mi zavolaju tak im prehovorim este hlbsie do duse az sa nespamata. Ta drzost v dnesnych casoch otravovat s tymto ked ludom budu rast faktury za elektrinu

katulienkax
29. sep 2022

a ja normalne ked si vypocujem aj inych napriklad poistovakoch a inych otravovacov , poviem dobre dobre dovidenia a skladam.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
eeffka
29. sep 2022

A co je ta "zelwna elwktrika"?dik

luliu
29. sep 2022

Spamataj sa, tvoje reakcie sú choré, prečítaj si ešte raz príspevok od @deti95060810 lebo zjavne si ho nepochopila. Radila ti ako ich nabudúce odpinkovat a ty reagujes ako prepnuta

bashawelle
29. sep 2022

jedno zo zakladnych pravidiel MK je, ze si tu tykame. a preco sa navazas do @deti95060810? len ti poradila, ze sa mas obrnit a pripravit si dovody, aby si sa obhajila, kedze ta budu volat a presviedcat, aby si platila dalej. Ci ked vidis slovo Ukrajina v jednej vete so slovom podpora, tak zvysok textu unika?

autor
29. sep 2022

@bashawelle nie. Prečítala som to v rýchlosti a až teraz keď som sa vrátila k prvým komentárom tak som pochopila čo vlastne napísala 🤦‍♀️ teraz sa cítim jak úplný debil alebo rovno ten debil aj som 😔

autor
29. sep 2022

@deti95060810 chcem sa ti veľmi ospravedlniť za môj výstup 😔 ani neviem čo mám napísať,normálne sa hanbím,ako som na teba vyletela. Prečítala som to v rýchlosti popri práci,čo ma neospravedlňuje a reagovala som tak ako som reagovala. Až keď som sa teraz vrátila a prečítala celý diskusiu,tak som pochopila,čo si napísala. Zato som odstránila aj svoje komentovanie k tebe. Ešte raz prepáč, mrzí ma to🤦‍♀️😔

zemiakovysalat
31. jan 2023

@majka1231990 zrusili ti na základe žiadosti cez mail alebo si musela potom aj postou poslat?

majka1231990
31. jan 2023

@zemiakovysalat akceptovali email,snažili sa ešte potom telefonicky manžela presvedčiť,aby sme to nerušili

zemiakovysalat
31. jan 2023

@majka1231990 super. Dakujem. Pisala som im teraz

beata_k
31. jan 2023

@katulienkax Nabuduce sa takto nespravaj. Na druhej strane linky su obycajni ludia, co s tym nic nemaju. Je to ich praca. Mozno ju nemaju ani radi, ale inu nemaju. Vies kolko ludi sa k nim za cely den takto nepekne sprava? Vela. "Otravovat" ludi maju nariadene. Pocita sa kazdy uskutocneny hovor z databazy, ktora im bola pridelena. Pre vlastne potesenie to veru nerobia.

mircalla
31. jan 2023

Nechapem, aky mate problem. Ja co nechce razne poslem do riti hned. ZSE ma obrovske zisky. Na cast cien reaguju okamzite, ked je pokles tvrdia, ze nie je mozne dostatocne rychlo reagovat

mircalla
31. jan 2023

@beata_k Moze sa spravat, ako uzna za vhodne. Je to jej pravo. Mne tiez vadia taketo telefonaty volajuce v najnevhodnejsi cas. Su hodnoteni podla toho, kolko zakaznikov oblbnu. Niekedy uplny vrchol, ani sa nespyta, ci moze a rovno zacne akoby nic, niektori ani len nevedia zaklady slusnej komunikacie. A ja na nejakom meetingu. Mam zvyk zdvihat vsetky hovory, nakolko nemozem vediet, ci to nie je nieco dolezite.

beata_k
31. jan 2023

@mircalla Nie, memozes sa k ludom spravat ako chces. A uz vobec nemas pravo sa k ludom spravat nepekne. Nic o ich praci nevies.
A ceny energii reguluje urso ked uz chces nieco pisat.

mircalla
31. jan 2023

@beata_k Ty zrejme patris k tym ktori prave otravuju ludi s nevhodnymi telefonatmi. Je to uplny vrchol, ak ma chce niekto oslovit, nech sa paci su ine sposoby a nie volat mi. Neznasam tento slovensky jehovizmus, v zahranici si to nedovolia vyvolavat mi v pracovnom case, to nevolam ani s rodinou, pokial to nie je nevyhnutne. Ludi to obtazuje a stresuje. Nemaju co ludi obtazovat v pracovnom case, bodka. Pokial im to stalo nedoplo, nuz budu mat reakcie, ake maju.

beata_k
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mircalla
31. jan 2023

@beata_k Ja viem, ze by som ju nechcela, ani za milion. Je to priserne volat ludom do prace. Povazujem to za vyslovene drze tieto nevyziadane telefonaty, slovenska specialita. Do prace mi nik nevola, pokial to nie je nutne, kazdy ma tu zakladnu slusnost

beata_k
31. jan 2023

@mircalla A kedy ti maju volat? Ved aj oni maju pracovnu dobu. Ci maju chodit do prace po 17:00?

mia9999
31. jan 2023

@deti95060810 je to uz sice starsi prispevok, ale ja len tak, ze vy nie ste nikomu nic povinna odovodnovat, preco ano, preco nie 🙂 ja tiez nekupim na ulici narcis, lebo proste neverim vselijakym tymto akoze zbierkam a absolutne ma nezaujima, co si o mne myslia a dalej nevysvetlujem.. vzdy je to cisto Vasa vec 🙂))