Ahoj baby, pred tromi rokmi som pracovala v Anglicku, mám debetnú kartu bez poplatku. Problém je, že neviem ako zrušiť účet, na internetbanking sa nedostanem a keď som to dávnejšie skúšala, tak účet mi ani nešiel zrušiť cez IB. Môžem tam napísať dopis s prosbou o zrušenie účtu? Angličtinu nemám dobrú, aby som tam zavolala.
Poradíte?
Ja potrebujem to isté urobiť,mám banku Barclays a od roku 2015 tam nie som
@niekto2hy Mám Lloyds
https://www.lloydsbank.com/business/help-and-su...
Vyplnit formular a poslat mailom alebo postou...
@ivavoj Nejde mi to stiahnuť, už som to skúšala
uz po novom ak na ucte nemas ziaden pohyb sa uzavrie po neakej dobe sam .. niesom si ista ale su to myslim 5 rokov ..
Kliknes na
How to access the form
Rozbali sa ponuka...
@syslik81 ano a prepadne to anglickemu statu
Ja som riesila minuly rok suseda,ktory mal ucet od r.2003 a bol v uk iba 3mes v r.2003 a stale mal ucet otvoreny ...tak som musela pisat listy do HSBC banky ,lebo chceli jeho overovaci podpis...mal tam roky iba par drobnych a to mu prislo vsetko na ucet na SVK... a ucet zatvorili..
@alenamihal Mne stále chodí, že mi prišla správa na internetbanking, lenže tam sa už nedostanem, lebo prihlasovacie údaje si pamätám, ale anglické číslo už nemám kam príde overovací kód.
Aj ja tam mám nejaké 2 £.
Mam HSBC...da sa telefonicky.
tak jedine volat do banky a oni ti povedia,co treba v tvojom pripade...3roky nie az tak dlha doma..tak ti to mozno zrusia po telefone...
Ahoj prosím ta ako si dopadla?
Napis do IP o aku banku sa jedna.