Zrušenie sporenia na rezervu v SLSP

dominikatomas
15. nov 2022

Ako zrusim v banle slsp sporenie na rezervu? Niektori vravia,ze sa da aj cez appku george ale ja neviem ako...ci treba ist osobne do banky?

66simonka66
15. nov 2022

@dominikatomas dá sa zrušiť v internet bankingu sa mi zdá, cez qeorga nie. Nie som si ale istá, skús to kuknúť v IB.

nelca0510
15. nov 2022

@dominikatomas ja som rusila cez IB. V georgovi nie je toľko funkcií

anesim
15. nov 2022

Ja som mala sporenie uz davnejsie, ale museli mi ho zrusit na pobocke, ani peniaze som si odtial nemohla previezt na klasicky ucet, len na pobocke. Sporenie aj ucet tam som si davala cca 7 - 8 rokov dozadu kvoli hypo, ale uz tam ucet nemam

dominikatomas
autor
15. nov 2022

@66simonka66 ved ib nie je george?

dominikatomas
autor
15. nov 2022

@anesim no peniqze odtoql si davam na svoj normalny spqce ucet sporenoe sa da zrusit. Ale kde v IB netusim

66simonka66
15. nov 2022

@dominikatomas v podstate áno, ale prihlás sa cez stránku na počítači, nechoď cez aplikáciu. Aplikácie majú menej možností ako keď ideš cez stránku. Už si presne nepamätám ako to bolo v SLSP lebo teraz mám inú banku, ale aj ju vybavím viac veci cez IB na stránke ako cez mobilnú aplikáciu. Ak vieš prihlasovacie údaje tak skús, ale myslím že by sa to malo dať zrušiť, ak nie tak by sa mali dať všetky peniaze previesť na osobný účet. To sporenie je bezplatné a je možno aj súčasťou účtu, čiže v podstate ho rušiť ani nemusíš, len tam neposielaj peniaze.

labelo
16. nov 2022

Sporenie na rezervu sa v IB ani v aplikacii zrušiť nedá,iba na pobočke

ilydan
16. nov 2022

@dominikatomas zrušenie je len v pobočke.

gabrielazilikova
16. nov 2022

@dominikatomas Ja som zrušila cez IB

dominikatomas
autor
17. nov 2022

@ilydan da sa to na hociktorej pobocke?

ilydan
18. nov 2022

@dominikatomas ano samozrejme, v ktorejkolvek pobocke

miba32
18. nov 2022

@dominikatomas Do rý deň dá sa zrušiť aj cez IB,ja som to už robila 2x a dá sa aj urobiť znova nové.

dominikatomas
autor
18. nov 2022

Vdaka za odpoved vsetkym.uz to mam zrusene