Zrušenie sms notifikácií v mBank

leeo
12. jan 2021

Zdravím Vás. Využíva niekto služby mbanky? Neviete či je normálne, že pri pohyboch na účte mi nepýta sms kód? Doteraz to šlo vždy cez potvrdzovací kód. Lebo dnes sa mi po prvý krát stalo, že platba odišla len tak. Vďaka.

kitycat
12. jan 2021

A platila si na eshope v ramci EU?

Pocula som tiez ze karty Maestro su nic moc pri platbach onlinr.. Mbanku nemam mam TB a ta smsky zrusila (spoplatnila) davno a notifikacie idu cez IB

nadabula
12. jan 2021

@leeo ja mám mBank, dnes som uhrádzala platby tu u nás cez IB, pýtalo sms kód, aj v Kauflande som musela dať aj PIN, predtým som platila len priložením karty k terminálu😎

simsalabim
12. jan 2021

@leeo ja pouzivam push notifikacie a transakciu potvrdim v appke. Ako je to s sms notifikaciami, neviem...

leeo
autor
12. jan 2021

@kitycat som zabudla napisat to hlavne, ze cez IB mi nepyta, ked posielam peniaze

leeo
autor
12. jan 2021

@simsalabim no to uz ani ja 🙂

leeo
autor
12. jan 2021

@nadabula ved to, ze cez ib nepyta nic.

nadabula
12. jan 2021

@leeo to je čudné, lebo mne prišiel sms kód a práve som už čítala, že vanky sprísňujú bezpečnosť klientov pri platbách kartou😉

nadabula
12. jan 2021

@leeo malo byť banky😊

leeo
autor
12. jan 2021

@nadabula pochopila som 🙂. Ved to je cudne aj mne. Zajtra tam budem volat, lebo dnes uz mali po zaverecnej, ale tak chcela som vediet, ci je toto normalne, lebo podla mna nie je. Uz davnejsie zvazujem inu banku, lebo ta polska vo mne nevzbudzuje doveru.len sa nemozem k tomu dostat.

simsalabim
12. jan 2021

@leeo vcera som robila platbu cez ib a pytalo potvrdenie v appke. Smsky ako potvrdenie nepouzivam uz fakt davno. Nemali to zrusit? 🤔

leeo
autor
12. jan 2021

@simsalabim ja nemam appku, isla som v prehliadaci ako vzdy a tam stale cez sms. Zrusit? No to by bolo zaujimave vykonavat prevody bez ochranneho prvku. . Zajtra tam zavolam a opytam sa, ze co to za novoty.

mondolina
12. jan 2021

@leeo
Už sa používa e-pin, ani mne už nechodia sms notifikácie, ale mám Prima banku.

leeo
autor
13. jan 2021

@mondolina volala som tam, bola to chyba v systeme. Neviete niekto, ktoreho statu je fio banka? Neviem ci mam spravnu informaciu, ze Ceska. Ma ju tu niekto? Je to v pohode banka?