Zdravím Vás. Využíva niekto služby mbanky? Neviete či je normálne, že pri pohyboch na účte mi nepýta sms kód? Doteraz to šlo vždy cez potvrdzovací kód. Lebo dnes sa mi po prvý krát stalo, že platba odišla len tak. Vďaka.
@leeo ja pouzivam push notifikacie a transakciu potvrdim v appke. Ako je to s sms notifikaciami, neviem...
@simsalabim no to uz ani ja 🙂
@nadabula pochopila som 🙂. Ved to je cudne aj mne. Zajtra tam budem volat, lebo dnes uz mali po zaverecnej, ale tak chcela som vediet, ci je toto normalne, lebo podla mna nie je. Uz davnejsie zvazujem inu banku, lebo ta polska vo mne nevzbudzuje doveru.len sa nemozem k tomu dostat.
@leeo vcera som robila platbu cez ib a pytalo potvrdenie v appke. Smsky ako potvrdenie nepouzivam uz fakt davno. Nemali to zrusit? 🤔
@simsalabim ja nemam appku, isla som v prehliadaci ako vzdy a tam stale cez sms. Zrusit? No to by bolo zaujimave vykonavat prevody bez ochranneho prvku. . Zajtra tam zavolam a opytam sa, ze co to za novoty.
A platila si na eshope v ramci EU?
Pocula som tiez ze karty Maestro su nic moc pri platbach onlinr.. Mbanku nemam mam TB a ta smsky zrusila (spoplatnila) davno a notifikacie idu cez IB