Zrušenie ročného predplatného - aplikácie

aureliaprelovska
9. máj 2024

Ahojte, prosím pomôžte mi 🙏
Pred chvíľou som nastupovala do autobusu a chcela som si skontrolovať koľko je hodín, načítala som si moj odtlačok prsta (mám iPhone) a zrazu mi vyskočilo okno ktoré sa zobrazuje, keď idem niečo zaplatiť cez telefón. Apple to robí tak že jedným odtlačkom to zaplatíte. A zrazu mi to cinkne a ja že ČO??? Bolo to 45€ za ročné predplatné nejakej Chatgpt aplikácie… hneď som bola v panike, lebo to nie je malo peňazí a už vôbec neviem ako to budem vysvetľovať mamine… prosím potrebujem pomoc na koho sa obrátiť alebo kontaktovať. Ďakujem moc.

yerdna
9. máj 2024

@aureliaprelovska to sú tie iPhony lol

janica_
9. máj 2024

@yerdna to nie su tie iphony ale celkovo negramotnost narabania s technikou a technologiami. Kazdemu sa nieco take moze stat, nabuduce bude autorka vediet ako stornovat.

rozculena
9. máj 2024

Vyskočilo okno,keď sa ide platiť........a prečo si potvrdzovala platbu?

birdincage
9. máj 2024

Cez podporu sa to zrušiť dá https://getsupport.apple.com/solutions
Vrátia ti aj peniaze, niečo podobne sa mi stalo.

hiro
9. máj 2024

@janica_ iPhony su spravene tak ze nepotrebujes nijaku gramotnost narabania s technikou.
Ohladom vratenia platby by nemal byt ziadny problem. Mne sa tak raz vo vrecku (este v davnych dobach 🙂 ) kupila nejaka platena somarina do jednej hry, myslim ze rovno v Google platbach bolo tlacitko reklamovat/vratit, napisal som dovod a pekne prisli peniaze naspat. Ak si dobre pamatam tak Google ma asi 2 hodiny do ktorych vracia peniaze bez zbytocneho zdrzania a otazok.

maris5
9. máj 2024

Frisko pis na podporu. Moje ditko tak nakupilo za 150 €, ale vratili nam ich.