Ahojte mam fixovanu urokovu sadzbu na 1.49 ..fixacia konci buduci rok v oktobri. V banke mi ponukli moznost znizenia na 1.09 v pripade ze si dam nejaky ich produkt.
Dali mi ponuku na ZP kde pri mesacnej splatke 20 -25 eur mi znizia na dany urok co predstavuje usporu 20 eur na hypoteke s tym ze tento urok bude na obdobie 4 roky.
Nik nevie ci pojdu uroky hore buduci rok takto by som mala postarane. Mam splacat este 19 rokov
Mimochodom chcem tento rok robit aj mimoriadny vklad..v tomto pripade si chcem skratit dobu splacania a nechat vysku splatky. Uz mam polovicu splatenu..len neviem ci toto ma zmysel.
@bublinka127 staci si z banky vypytat vycislenie zostatku ..hned sa zacnu zaujimat co sa deje a ci chcete ist inam...nam tak zo dna na den znizili urokovu sadzbu a dali na novo 5 rocny fix a bez pokuty ;) staci ukazat ze chces odist a hned vedia urobit aj nemozne len aby si ostala...
@liz_lemon vub
Poistenia sa vseobecne cez banku neoplatia, prilis vela vyluk
@evaachesa dobrý deň, v ktorej banke ?
@diablikovci dobry vecer, v csob 🙂 raz sme uz vybavovali papiere a boli sme krocik od prechodu do vubky no vtedy nam volali a ponukli lepsi urok tak sme ostali. No a druhy krat ked sme si len vyziadali vycislenie zostatku s tym ze chceme zmenit banku.
ktora je to banka?