Dobrý deň. Nájde sa tu nejaká mamička, ktorá uvažuje nad zmenou zdravotnej poisťovne? Ak áno, tak prečo a nad ktorou uvažujete? Nie je to žiadny prieskum ani anketa,ja mám túto dilemu a verím,že s vašimi postrehmi či skúsenosťami mi pomôžete správne sa rozhodnúť. Vopred ďakujem všetkým, ktorí si tento príspevok prečítajú a zareagujú naň. Prajem ešte pekný deň ☺
@ovaaa No dlhe roky je moj manžel v dôvere a dôveru neodporúčam!
Ďakujem za názory, ja rozmýšľam o dôvere len z toho titulu,že nemocnica u nás v meste s ňou má zmluvu a poskytujú jej poistencom výhody. Inak som aj ja už dlho vo VŠZP.
@fialovykvietok nepises preco??
Ja musím zmeniť dcére kvôli strojceku na zuby. Ešte som sa nerozhodla, čí Dôveru alebo Union.
Aj ja som sa rozhodla pre zmenu poistovne, odchadzam z VŠZP.. Kym som neplanovala rodinu bolo mi jedno v ktorej som.. Teraz vsak pozeram kde sú vyhodnejšie možnosti co sa týka rodiny. Manžel je v Dovere, a prechadzam aj ja... tam preplatia lieky mamicke, dietatku aj ocinkovi - kazdemu do 100 eur.. páči sa mi, že budem mat prehlad o navsteve lekara, o predpisaných liekoch...
Momentalne cakam babatko - tiež bude v dovere, máme tak možnost využit bezplatne zapozicanie monitoru dychu a pohybu novorodenca..
ja som zasa v dovere a chystam sa do vseobecky. pytala som sa viacerych lekarov a vsetci mi to odporucali. vseobecna ma lepsie limity, kratsie cakacie lehoty, atd. nemoze tvorit zisk takze vsetko poistne co vyberu ide naspat do systemu.
ja zas odchádzam z Dôvery do VšZP 🙂 nebola som s nimi spokojná
Ja som mala dlhé roky VŠZP ale posledné 2r som v dôvere a neľutujem. Výhodou pre mňa sú preplatky resp. doplatky na lieky a recepty v sume 100€ na mňa a 100€ na dieťa Za minulý rok mi bolo vrátené 40,00 €, čo fakt oceňujem. Ďalej sa mi páči jednoduchý prehľad môjho a synovho účtu na internete, kde mám všetky info napr. o návšteve lekára a ich paušály, predpísané lieky, vyšetrenia, preplatky - ich žiadosť a uhradenie...... 🙂