Keď si chcem zmeniť čislo učtu osobne na pobočke zajtra a 15 dostavam dávky stihnú mi to zmeniť aby prišli peniaze vo štvrtok na druhý účet ??
Nie nie je to mozne, uz to nestihnu spracovat ani omylom - platby uz su v davkovom spracovani a nedaju sa upravit
"Banka ta dala do minusu" a to sa prosim ako da?
@zajkamt evidentne prisiel prikaz na zacatie exekucie, svojvolne ti ucet zablokovat nemozu - ci tam bol nejaky casovy nesulad a ty si uz vyplatila ale on uz odoslal ziadost do banky to neviem :( neprijemnost veru
kazdopadne Socialna poistovna to uz podla mna nestihne sprocesovat, ono ak to ale odbolokuju 16., davka ti pride 15. je to obrovsky problem? ci obavas sa, ze sa to nejako nestihne a bude to trvat par dni?
@valiant no dobre ale keď mám na účte minus 1 500e a exekutor mi odblokuje ten účet a mne prídu štvrtok dávky okolo 490e tak mi ich tam banka vráti aj spätne ??? Lebo sme dohodnutý že sa to odblokuje dá príkaz na odblokovanie čiže mi vrátia tie peniaze čo tam prídu vo štvrtok ??
Urcite nie. Davky pustaju hromadne a kedze zajtra je uz 14.teho, pochybujem ze do toho vedia este vstupit. To nie je len 1 klik. Vyskusat mozes, ale zrejme ti potom pride az koncom mesiaca.