Baby, mala som poisťovňu Union a viem, že Union musí mať aj matka aj otec ( keď chcete monitor dychu zadarmo do nejakého 6mesiaca dieťaťa..) potom sme ju odovzdali. A ja som si následne po pár mesiacoch zmenila poisťovňu na dôveru.. ešte stále mám Union, ale v Decembri už budem patriť oficialne do Dôveri... A pred pár dňami, som sa dozvedela že čakáme bábätko ♥️.. a teraz tak premýšľam, že keď sa narodí, už budem vlastne patriť do Dôveri. A neviem či aj tá dáva ten monitor dychu. Asi by som mala zavolať do Union že chceme tam zostať či ? Vie mi niekto poradiť ? 🙏
Ale myslím že aj tak mi nepožičaju ten monitor, keďže uvidia že od nich odchádzam
nepozicaju, a teda za mna je union aj pre deti lepsia
@amonet fakt ? Tiež som si to myslela lenže potom každý že dôvera je lepšia tak som sa dala presvedčiť. Teraz to aj ľutujem
ja ako sprostredkovatel viem porovnat obe poistovne a sama som mna a malu presunula do unionu
@amonet
Dobrý deň,
Vážime si, že ste našim poistencom a mrzí nás, že ste sa rozhodli pre inú poisťovňu. Máme najviac výhod pre rodiny s deťmi - https://www.union.sk/vyhody-pre-poistencov/
Samozrejme pripravujú sa aj ďalšie výhody a zľavy pre našich poistencov výmenou za zrušený zubný benefit. Čoskoro ich budeme komunikovať.
V prípade, že máte zotrvať v našej poisťovni, je možné podať späťvzatie prihlášky s kópiou občianskeho preukazu na poisťovni, kde ste si prihlášku podali. Je potrebné však, aby takéto späťvzatie bolo doručené príslušnej poisťovni do konca októbra.
Ďakujeme za pochopenie.
V novej poisťovni budeš až od januára.