Zmena jazyka v aplikácii Tatra banky

simsalabim
7. okt 2021

Z nicoho nic mam appku v anglictine a hoci s anglictinou nemam problem, neskutocne ma to rozculuje. No neviem si ten jazyk prepnut 🤦‍♀️ Co robim zle? Ked kliknem na zmenu jazyka, hodi ma to na systemove nastavenia appky, kde si vsak ten jazyk zmenit neviem. Neporadite, ako na to?

luci_ba
7. okt 2021

@simsalabim nebude to mozno tym, že máš nastavenu angličtinu v telefóne? či blbost?

libertine
7. okt 2021

nastavuje sa v nastaveniach appky v telefone (cize treba ist do nastaveni telefonu, tam najst appku tb a tam nastavit jazyk)

simsalabim
autor
7. okt 2021

@libertine ale tam volbu jazyka nemam. Nechapem, ako sa to same zmenilo. Aj spravy z banky mi teraz chodia v anglictine 🤷‍♀️ A to som nic nemenila

simsalabim
autor
7. okt 2021

@luci_ba neviem 🤷‍♀️ Mam to tak uz roky.

luci_ba
7. okt 2021

@simsalabim tak to potom nebude v tom

libertine
7. okt 2021

@simsalabim a aky presne mas typ telefonu? ze by to bolo len pre novsie verzie?

libertine
7. okt 2021

@simsalabim appka pise, ze berie prvy podporovany jazyk z nastavenia jazyk a region (cast vseobecne), tak skus pozriet, co mas nastavene, pripadne pridat jazyk alebo zmenit poradie jazykov.

simsalabim
autor
7. okt 2021

@libertine mam Iphone xr, region sk, no jazyk telefonu English. Tam mi anglictina nevadi. Este vcera bola ta appka v slovencine. Nechapem, co sa stalo. To si kvoli tomu mam menut jazyk telefonu? 🤔 Appka Mbank je nadalej v slovencine.

simsalabim
autor
7. okt 2021

@libertine ja nerozumiem aj tomu, ze v appke Tatry sa da kliknut na zmenu jazyka, to ma hodi do systemovych nastaveni, kde sa ale uz jazyk ako moznost pre Tatru nevyskytuje 🤷‍♀️
Z urcitych dovodov mi vyhovuje mat mobil v anglictine, ale dokumenty z Tatry si radsej prestudujem v slovencine... co teraz uz nemozem.

libertine
7. okt 2021

@simsalabim najnovsia verzia appky ma 2 dni, takze je mozne, ze spravili nejaku upravu, ktora ti to sposobila.

simsalabim
autor
7. okt 2021

@libertine ok dakujem. Skusim to asi riesit s bankou 🤔